Νέα επαφή αύριο με τον Γουλιέλμο, αγωνία στον Άρη

22:29 1/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Από τη στιγμή που υπάρχει σύντομος χρονικός ορίζοντας, στον οποίο οι ΚΑΕ καλούνται να δείξουν έμπρακτα (καταθέτοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ, 200.000 ευρώ), ότι μπορούν να σταθούν στην Basket League, στον Άρη έχουν κάθε λόγο να κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα. Κι αυτό επειδή ο Δημήτρης Γουλιέλμος δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του, δεν έχει γίνει μέρος της λύσης, αντιθέτως παραμένει μέρος του προβλήματος.

Αύριο,

τα μέλη της Διοίκησης Πρωτοδικείου, μαζί με τα μέλη του Α.Σ. Άρη, θα επιχειρήσουν νέα επαφή με τον μεγαλομέτοχο, ο οποίος καλείται να ξεκινήσει τη διαδικασία της μεταβίβασης των μετοχών σε 18 μεσεγγυούχους, κάτι που έχει οριστεί ως «αναγκαία και ικανή συνθήκη», προκειμένου να εμφανιστούν άνθρωποι, οι οποίοι θα βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Παρότι επανειλημμένα έχουν ζητήσει από τον κ. Γουλιέλμο να πάρει θέση, παρότι έχουν σημειωθεί κι… ακραίες αντιδράσεις, όπως το ότι γράφτηκαν με σπρέι συνθήματα στους τοίχους των γραφείων του, ο μεγαλομέτοχος παραμένει άφαντος. Υπάρχει επικοινωνία, όμως ο ίδιος δεν ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη, επικαλούμενος τη δυσκολία στη μετακίνηση, λόγω των μέτρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα