«Ναυάγιο» μεταξύ Μπάγερν και Αλάμπα για νέο συμβόλαιο

10:39 2/11/2020 - Πηγή: To10.gr

Ρήξη της Μπάγερν Μονάχου στις επαφές με τον Νταβίντ Αλάμπα για την υπογραφή νέου συμβολαίου, καθώς η διοίκηση απέσυρε την πρόταση της και ο διεθνής σέντερ μπακ αναμένεται να φύγει από τη Βαυαρία και το γερμανικό πρωτάθλημα τον Ιανουάριο ή το προσεχές καλοκαίρι!

Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Χέρμπερτ Χάινερ, είχε δεσμευτεί πως θα κάνει ότι μπορεί για να τον διατηρήσει στο ρόστερ, αλλά μόνο εύκολο δεν ήταν αυτό. Ο Αυστριακός διεθνής αμυντικός με μόνο ένα χρόνο συμβολαίου να απομένει για την παραμονή του στη Βαυαρία, που τον έκανε επαγγελματία πριν

από 10 χρόνια, δεν απάντησε στην πρόταση και η διοίκηση την απέσυρε.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ ο Αλάμπα ζητά περίπου 15 εκατ. ευρώ (!) ετησίως για να βάλει την υπογραφή του στο νέο πολυετές συμβόλαιο. Για τον Αλάμπα έχει δείξει ενδιαφέρον η Γιουβέντους και η Λίβερπουλ. Ο Χάινερ τόνισε σχετικά: «Θέλαμε να μείνει ο Αλάμπα, αλλά οι συζητήσεις δεν προχώρησαν. Καταθέσαμε μια πολύ καλή πρόταση για νέο πενταετές συμβόλαιο και ζητήσαμε έως τα τέλη Οκτωβρίου να μας απαντήσει. Δεν το έκανε και αποσύραμε την πρόταση μας», τόνισε σχετικά ο Χάινερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα