Να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί θέλουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης

09:25 1/11/2020 - Πηγή: To10.gr

Η 7η αγωνιστική, όπως όλα δείχνουν, θα ολοκληρωθεί κανονικά. Χωρίς καμία αναβολή αγώνα λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Και αυτό είναι το πρώτο που κρατάμε.

Σήμερα Κυριακή (1/11) θα πέσει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Superleague, με τρία παιχνίδια. Στις 15:00 ο Άρης θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με στόχο τη νίκη για να μείνει ξανά μόνος πρώτος στην κορυφή του πρωταθλήματος. Οι Θεσσαλονικείς επιστρέφουν στη δράση

μετά την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΛ. Με αρκετές απουσίες λόγω κορωνοϊού, αλλά με πίστη για τη νίκη. Ο Αστέρας από την άλλη πλευρά ψάχνει την τρίτη σερί νίκη του, με στόχο να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Στις 17:15 ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Αγρινίου να μην έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης, διότι σε 6 αγώνες έχει 3 βαθμούς (3 ισοπαλίες, 3 ήττες). Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απ’ την άλλη, θέλει την επιστροφή στις νίκες μετά τις τρεις σερί ισοπαλίες κόντρα σε ΑΕΚ, Ομόνοια και Γρανάδα, στο ντεμπούτο του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο της ομάδας.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής θα κλείσει στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΟΦΗ στις 19:30. Η «Ένωση» προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Λέστερ στο Europa League, με τη νίκη σήμερα να είναι μονόδρομος για την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα. Φουλ επίθεση από τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος πιθανότατα θα επιλέξει το 4-3-3. Για τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ, καθώς είχε προηγηθεί την προηγούμενη Κυριακή η επικράτηση στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ (1-0).

Όσον αφορά τα χθεσινά αποτελέσματα, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης με δύο γκολ του Αχμέντ Χασάν, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε και ο Παναθηναϊκός στη Λαμία (δύο τέρματα ο Καρλίτος). Μεγάλο «διπλό» για τον ΠΑΣ στο Περιστέρι (2-0 τον Ατρόμητο), ισόπαλοι με 1-1 Βόλος και ΑΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα