«Μόνο ο Γιασικεβίτσιους στο πλάνο της Ζαλγκίρις» (pic)

18:01 26/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες, καθώς είναι ο βασικός στόχος της Φενέρμπαχτσε για να διαδεχθεί τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της. Ο πρώην μπασκεμπολίστας του Παναθηναϊκού είναι στο στόχαστρο και της Μπαρτσελόνα για την αντικατάσταση του Σβέτισλαβ Πέσιτς, εφόσον η ομάδα δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Η ήττα από την Τενερίφη (87-86) εντός έδρας δεν άλλαξε κάτι για τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι προκρίθηκαν στα ημιτελικά και πλέον περιμένουν

τον επόμενο αντίπαλο τους προς την κατάκτηση. Παρά τα όσα ακούγονται, η Ζαλγκίρις Κάουνας δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να αφήσει τον «Σάρα».

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο twitter από τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ούρμπονας, οι «πράσινοι» έχουν στο πλάνο τους τον 44χρονο προπονητή δίχως κάποιο εναλλακτικό σενάριο για την άκρη του πάγκου τους. Το tweet του έγκυρου ρεπόρτερ της ομάδας, τονίζει ότι η Ζαλγκίρις παρακολουθεί τις εξελίξεις με μεγάλη αγωνία και ποντάρει αρκετά στην παραμονή του Λιθουανού προπονητή.

Zalgiris camp made it clear that Sarunas Jasikevicius is their top priority, there is no "plan B" and their goal is to continue with Saras for the next season, according to sources.

— Donatas Urbonas (@Urbodo) June 26, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα