Μίλαν-Αταλάντα 1-1

00:47 25/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Μίλαν και Αταλάντα μπορεί να άνοιξαν κι άλλο το αήττητο σερί του στην Serie A, όμως το μεταξύ τους 1-1 ήταν και ο λόγος για να χαμογελάει ακόμα περισσότερο η Γιουβέντους, που είναι ακόμα πιο κοντά προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο Τζιουζέπε Μεάτσα δεν είχαμε νικητή παρότι το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο.

Σχετικά με την αναμέτρηση και την εξέλιξή της, η Μίλαν μπήκε δυνατά στο ματς και ευτύχησε να προηγηθεί με ένα εξαιρετικό σουτ του Τσαλχάνογλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ το 14ο λεπτό! Οι Μιλανέζοι πάντως δεν

μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα για αρκετή ώρα. Παρά την απόκρουση του Ντοναρούμα σε πέναλτι του Μαλινόφσκι στο 22′, οι φιλοξενούμενοι με τον Ζαπάτα στο 34ο λεπτό και με κοντινό του πλασέ ισοφάρισαν σε 1-1.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Γκάμπια, Κιαέρ, Λαξάλτ, Κέσιε, Μπίλια (61’ Κρούνιτς), Σιλεμάερκες (69’ Καστιγιέχο), Τσαλχάνογλου (61’ Μποναβεντούρα), Ρέμπιτς (61’ Λεάο), Ιμπραΐμοβιτς.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι (46’ Σούταλο), Καλντάρα, Ντζιμπσίτι, Ντε Ρουν, Φρέουλερ (69’ Πάσαλιτς), Χατέμποερ, Γκόσενς (69’ Καστάνιε), Μαλινόφσκι (57’ Μουριέλ), Γκόμεζ (90′ Κόλει), Σαπάτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα