Μέσι : «Έτσι δεν περνάμε με τη Νάπολι»

12:07 17/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Καμία όρεξη για «χάδια» δεν είχε ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, μετά τη νέα ήττα της ομάδας του από την Οσασούνα και την κατάκτηση του τίτλου από την Ρεάλ Μαδρίτης, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της ρεβάνς με τη Νάπολι για τους 16 του Champions League.

«Ο σημερινός αγώνας αντικατοπτρίζει την εικόνα που είχαμε σε όλη τη σεζόν. Χάσαμε πολλούς βαθμούς, παίζοντας χωρίς ρυθμό

και ένταση. Πρέπει να γίνει μία αυτοκριτική από όλους μας, ξεκινώντας από τους ποδοσφαιριστές. Είμαστε η Μπάρτσα και πάντα πρέπει να κερδίζουμε. Δεν μπορούμε να κοιτάμε την Ρεάλ να σηκώνει τίτλους. Έτσι θα αποκλειστούμε από τη Νάπολι» ανέφερε αρκετά απογοητευμένος ο 33χρονος ηγέτης των «μπλαουγκράνα».

Ο Μέσι δεν έμεινε εκεί και μίλησε και για τους δύο τελευταίους οδυνηρούς αποκλεισμούς κόντρα σε Ρόμα και Λίβερπουλ : «Ρόμα και Λίβερπουλ… Είναι απόλυτα φυσιολογικό να τελειώνει η υπομονή των φιλάθλων από τη στιγμή που δεν τους έχουμε δώσει τίποτα. Μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση εάν το θελήσουμε εμείς οι ίδιοι» δήλωσε ο Αργεντινός άσος, θέλοντας να ωθήσει τους συμπαίκτες του ενόψει της συνέχειας της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα