Μεγάλη επένδυση με τον Λευτέρη Μαντζούκα για τον Ολυμπιακό

13:44 4/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή έχει ρίξει τεράστιο βάρος στην επόμενη του μέρα. Οι Ερυθρόλευκοι σκέφτονται το μέλλον τους και για αυτό είναι πολύ κοντά στο να κάνουν δικό τους ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ του ελληνικού μπάσκετ, τον Λευτέρη Μαντζούκα. Ο Ολυμπιακός έκανε απευθείας επαφή με την πλευρά του Προμηθέα τη Δευτέρα, όπως συνέβη και κατά το παρελθόν με την περίπτωση του Οκτάβιους Έλις.

Ο

17χρονος παίκτης του Προμηθέα Πατρών είναι ένας αθλητής που έχει ξεχωρίσει για τα σωματικά του προσόντα (ήδη 2,07μ) και από τα παιδιά που ξεχώρισαν στο Next Generation της Ευρωλίγκας έχοντας πετύχει 49 πόντους σε ένα παιχνίδι. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να τον δέσουν με πολυετές συμβόλαιο και εννοείται να τον φέρουν κοντά τους για να μπορέσουν να τον δουλέψουν και να επενδύσουν επάνω του.

Πρόκειται για ίσως ένα από τα κορυφαία ταλέντα της ηλικίας του, μέλος των κλιμακίων της Εθνικής Ελλάδας και από τις περιπτώσεις που θα απασχολήσουν το ΝΒΑ καθώς έχει ήδη συγκεντρώσει τα βλέμματα του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη επάνω του.

Μία κίνηση που αποδεικνύει ότι οι Ερυθρόλευκοι κοιτούν το μέλλον τους, με τον Μαντζούκα από την στιγμή που θα φορέσει την φανέλα της ομάδας να υπολογίζεται για την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού, να προπονείται και στην πρώτη και σιγά σιγά να μπαίνει και στο ροτέισον της.

Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η απόκτηση του 17χρονου φόργουορντ όμως οι διαπραγματεύσεις είναι στο τελικό στάδιο για να ντυθεί για πολλά χρόνια στα Ερυθρόλευκα.

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο στην Α1 όντας μόλις 14 ετών, είναι από τα παιδιά που ο Μάκης Γιατράς υπολόγιζε κανονικά για την πρώτη ομάδα του, καθώς τον είχε χρησιμοποιήσει ακόμα και στο Eurocup, ενώ αποτελεί ένα από τα κορυφαία πρότζεκτ της ηλικίας του. Αξίζει να σημειωθεί οτι στο ευρωπαϊκό των Παίδων με την Εθνική Ελλάδας, είχε 15 πόντους και 9,1 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα