Μέχρι την Πέμπτη θα έχει πέσει…

08:31 20/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμό US Open, μιας και την τρέχουσα εβδομάδα διεξάγονται τα προκριματικά για το κυρίως ταμπλό. Θα κλείσουν θέση οι εναπομείναντες παίκτες και από την Δευτέρα μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου θα εστιάσουμε στο τελευταίο Γκραν Σλαμ της σεζόν.

Από ελληνικής πλευράς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την αποτυχημένη παρουσία του στο Γουίμπλεντον, θέλει να επιστρέψει δυναμικά και να αφήσει καλές εντυπώσεις στη Νέα Υόρκη, ενώ η

Μαρία Σάκκαρη στοχεύει σε παρουσία σε 4ο γύρο Γκραν Σλαμ για πρώτη φορά. Για την Μαρία υπάρχει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον στοίχημα, που την βάζει σε σύγκριση με την Κριστίνα Μλαντένοβιτς. Για τη Σάκκαρη περιμένω πολλά σπουδαία πράγματα στο κοντινό μέλλον, αλλά αν μπορούμε να πούμε κάτι για την τρέχουσα σεζόν, είναι πως πρόκειται για χρονιά καθιέρωσης σε κορυφαίο επίπεδο! Όταν κερδίζει συχνά παίκτριες του τοπ-10, αποδεικνύει πως δεν απέχει πολύ απ’ αυτές. Έχει σίγουρα περιθώρια βελτίωσης, όμως ανεβαίνει διαρκώς, ενώ έχει σημειώσει και πρόοδο στο πνευματικό κομμάτι, με τον κόουτς Τομ Χιλ να την έχει βοηθήσει πολύ.

Σε head to head με την Μλαντένοβιτς, η Σάκκαρη είναι ισχυρό φαβορί. Βάσει κατάταξης, η Γαλλίδα θα έχει δυσκολότερη κλήρωση, ενώ σε κάθε Γκραν Σλαμ τα τρία τελευταία χρόνια δυσκολεύεται να περάσει από τον 2ο γύρο. Θεωρώ πως το 1.75 θα πέσει μέχρι την Πέμπτη, όταν θα έχουμε την κλήρωση. Η Μλαντένοβιτς έχει επίσης σημαντικά μειονεκτήματα αγωνιστικά, που παραδοσιακά της κοστίζουν.

Είναι ευάλωτη στο μπάκχαντ, κάτι γνωστό στις υπόλοιπες παίκτριες που την «σημαδεύουν» εκεί, ενώ είναι επιρρεπής στα διπλά λάθη, χαρίζοντας εύκολους πόντους στις αντιπάλους. Την ίδια ώρα η Σάκκαρη βελτιώνεται διαρκώς και βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας της.

Πηγή: Bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα