Με τη δυναμική του «Χιγάντε δε Αρογίτο» και τα γκολ στο «Αστέκα»

16:20 3/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Η Ουρακάν έκανε άλλη μια καλή εμφάνιση και έφτασε στη νίκη χθες, με τον άσο του 2.20 να επιβεβαιώνεται σχετικά εύκολα. Πάμε να δούμε τα σημερινά, όπου υπάρχει ενδιαφέρον, τόσο σε Αργεντινή, όσο και σε Μεξικό.

Στην Αργεντινή, η Ροσάριο Σέντραλ έχει ενισχυθεί πολύ στις μεταγραφές, καθώς φέτος θα δώσει μάχη να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Κόκα στον πάγκο είναι ικανός προπονητής και κακά τα ψέματα, αν δεν είχε κάνει τόσο κακές χρονιές πρόσφατα, φέτος θα έμπαινε με άλλον «αέρα» στο πρωτάθλημα. Πάντως και τώρα, εκτός

του υποβιβασμού, θα κοιτάξει να είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, για να εξασφαλίσει και διεθνές εισιτήριο για το χρόνου.

Πέρσι δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, αλλά φέτος είναι εντελώς διαφορετική η ιστορία και την περιμένω πολύ δυνατή, μπροστά στο φανατικό κοινό της. Στην πρεμιέρα πέρασε με μεγάλο διπλό (1-2) από την έδρα της Τουκουμάν και έδειξε από την αρχή τις προθέσεις της. Απόψε υποδέχεται την Ταγέρες, η οποία αποδυναμώθηκε στις μεταγραφές και η νίκη της στην πρεμιέρα κόντρα στη Βελές με 1-0, πιο πολύ τυχερή ήταν, παρά το ότι έκανε καλή εμφάνιση. Η έδρα εδώ θα παίξει τον ρόλο της.

Στο Μεξικό, θα πορευθώ με ένα over 2.5, αυτό στο ματς της Αμέρικα με τη Τιχουάνα. Οι «αετοί» στην έδρα τους ανεβαίνουν επίπεδο, είναι πολύ επιθετικοί και φέτος οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Μένει πάντως να φανεί το πώς θα τους επηρεάσει η απουσία του βασικού και αναντικατάστατου τερματοφύλακα Μάρτσεσιν, ο οποίος πήγε στην Πόρτο. Ίσως παίξει τον ρόλο του αυτό, καθώς δεν υπάρχει επάξιος αντικαταστάτης. Από εκεί και πέρα, η Αμέρικα δίνει ρυθμό στα παιχνίδια της και σκοράρει με άνεση. Η Τιχουάνα αν πάει να παίξει κλειστά, θα είναι μονίμως μέσα στην περιοχή και ξέρει ότι δεν έχει τύχη αν γίνει αυτό. Περιμένω να επιτεθεί και αυτή, καθώς διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά για να κάνει παιχνίδι και να σκοράρει.

Συνοψίζοντας λοιπόν, θα στηρίξω την έδρα της Ροσάριο, που είναι καλύτερη ομάδα και πιο ενισχυμένη στις μεταγραφές. Με εμπνέει και ο Κόκα στον πάγκο της, που είναι αξιόλογος προπονητής. Στο 2.20 ο άσος μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Στο επιβλητικό «Αστέκα», η Αμέρικα μπορεί να ανοίξει τον ρυθμό από νωρίς και να σκοράρει, ενώ θα την ακολουθήσει και η ποιοτική Τιχουάνα. Το over 2.5 στο 1.80 είναι… τίμιο και θα το επιλέξω.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα