Με ρίσκο στο Κόπα Άφρικα

12:02 26/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Τα γκολ πληρώνουν χρυσάφι. Λογικό από την στιγμή που μπαίνουν με το σταγονόμετρο. Δεν συνηθίζεται άλλωστε ματς Αφρικανικής διοργάνωσης να συνοδεύεται από λογικές αποδόσεις στα γκολ. Τα Under έχουν την τιμητική τους. Ο Καμμένος ως γνωστόν βγάζει σπυράκια με τα Under. Σόρυ δηλαδή αλλά δεν πάει το χέρι.

Έχω κρατήσει λοιπόν από το σημερινό πρόγραμμα του Κόπα Άφρικα έναν

δυνατό άσο και κάποιες ευκαιρίες με ρίσκο στα γκολ.

Και εξηγούμαι. Η Νιγηρία παίζει με την Γουινέα. Δεν θα είναι εύκολο το ματς για τους «Σούπερ Αετούς». Η απόδοση στην επικράτηση τους που αγγίζει τον διπλασιασμό με κάνει να τους ποντάρει χωρίς μεγάλο άγχος.

Στο ίδιο ματς τώρα μου αρέσει και το όβερ 1,5 με απόδοση στο 1.50. Και ρισκάρω με τελικό σκορ 2-0 με την απόδοση να φτάνει στο 8.50!

Πάμε παρακάτω τώρα. Ουγκάντα-Ζιμπάμπουε, ανοικτό σε όλα τα αποτελέσματα. Ρισκάρω στην ισοπαλία στο 2.80 και ποντάρω στο γκολ ημίχρονο με την απόδοση να είναι στο 1.67 παρακαλώ!

Τρίτο και τελευταίο ματσάκι, Αίγυπτος-Κονγκό. Εδώ θα πάρω το όβερ 2,5 που το βρίσκουμε στο 2.10 και θα το τραβήξω και λίγο ακόμη ποντάροντας και στον συνδυασμό του άσου με το όβερ 2,5 με απόδοση στο 2.30.

Keywords
Τυχαία Θέματα