Με δύο διαιτητές το Ζενίτ – Μπαρτσελόνα!

21:05 9/10/2020 - Πηγή: To10.gr

H πανδημία του κορωνοϊού είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει με δύο διαιτητές, αντί για τρεις, ο αγώνας Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Μπαρτσελόνα για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague. Συγκεκριμένα, την αναμέτρηση διεύθυναν οι Σρέτεν Ράντοβιτς και Αρτέμ Λαβρούκιν, με τον τελευταίο να είναι Ρώσος, κάτι που σημαίνει πως δεν χρειάστηκε να αλλάξει χώρα.

Επίσης, με δέκα παίκτες, αντί δώδεκα, παρατάχθηκε η Ζενίτ, ενώ όρθιος στον πάγκο της Μπαρτσελόνα βρίσκεται

ο… Τόμας Ματσιούλις, αντί του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Κρούσματα κορωνοϊού παρουσιάστηκαν και στις δύο ομάδες, Ζενίτ και Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, στις 3 Οκτωβρίου, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο προπονητής της, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, καθώς και ο άμεσος συνεργάτης του Ντάριους Μασκολίουνας. Νωρίτερα σήμερα (9/10), η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ανακοίνωσε πως θετικοί βρέθηκαν οι παίκτες Αντόν Πουσκόφ και Όστιν Χόλινς, καθώς και το μέλος του σταφ Αντρέι Κοζλόφ. Κανείς από τους προαναφερόμενους δεν μετέβη στο Γιουμπιλέινι Σπορτς Σέντερ της Αγίας Πετρούπολης, αφού ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, παραμένουν σε καραντίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα