Με χάντικαπ ο άσος

09:31 6/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Η δυάδα με το Over 2.5 στο Μάριο Ριγκαμόντι και το GG στο Λουίτζι Φεράρις έφερε μικρό κέρδος στην στήλη. Με Ιταλία φυσικά θα γίνει και το σημερινό στοιχηματικό παιχνίδι…

Το 2019 ήταν μία ιστορική χρονιά για την Αταλάντα αλλά το 2020 μπορεί να φέρει νέες ιστορικές επιτυχίες. Η ομάδα του Γκασπερίνι δείχνει πως είναι ικανή να διεκδικήσει και φέτος μία θέση στην τετράδα και βέβαια έχει μπροστά της τις αναμετρήσεις με την Βαλένθια για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Προς το παρόν θα επικεντρώσει την προσοχή της εντός συνόρων και σήμερα θέλει και μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Πάρμα.

Για πρώτη φορά έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκονται στην αποστολή όλα τα σπουδαία ονόματα του ρόστερ και οι φίλαθλοι της Ντέα ανυπομονούν να δουν ξανά εν δράσει τον Κολομβιανό επιθετικό Ντούβαν Ζαπάτα.

Η Πάρμα έχει αποδείξει πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει με τις αντεπιθέσεις και η ψυχολογία του Κουλουσέβσκι είναι στα ύψη μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στην Γιουβέντους. Ωστόσο λείπει ο Ζερβίνιο και σύμφωνα με δηλώσεις του Ντ’Αβέρσα ο Κορνέλιους δεν είναι 100% έτοιμος. Εκτιμώ ότι θα δεχθούν έντονη πίεση οι φιλοξενούμενοι και για να ανεβάσω την απόδοση στον άσο, θα πάρω το ασιατικό χάντικαπ -1.

Και θα το συνδυάσω με την διπλή ευκαιρία της Ίντερ στο Σαν Πάολο. Πέρασαν πολλά χρόνια από το τελευταίο διπλό των νερατζούρι στην συγκεκριμένη έδρα αλλά φέτος παρουσιάζονται εξαιρετικά αποτελεσματικοί στις εξορμήσεις τους και η διακοπή βοήθησε στο να επιστρέψουν στην αποστολή σημαντικοί παίκτες. Η Νάπολι θέλει να κάνει την αντεπίθεσή της με τον Γκατούζο στον πάγκο αλλά εκτιμώ ότι πολύ δύσκολα θα βρει τον περσινό ρυθμό της. Οι απουσίες των Κουλιμπαλί και Μέρτενς βοηθούν την επιλογή μου.

Πηγή: Bethoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα