Μασούρας και Ραντζέλοβιτς μαθαίνουν τα «καινούρια γράμματα»…

16:02 26/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει να λύσει σύνθετους γρίφους ενόψει το τελικού του κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ψάχνει να τετραγωνίσει τον κύκλο και να καλύψει γωνίες στο δεκάρικο. Η προσπάθειά του έχει αρχίσει από την πρώτη μέρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού επανήλθαν στο γήπεδο και άρχισαν την προετοιμασία για τη νέα χρονιά χωρίς να έχουν ξεμπερδέψει με την προηγούμενη. Δεν ωφελεί να αναφερθούμε και πάλι

στις αστειότητες της ΕΠΟ που έχουν δημιουργήσει αυτή την κατάσταση.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού περπατάει σε δρόμο που ναρκοθέτησαν οι άσπονδοι φίλοι του Ολυμπιακού προκειμένου να μην φτάσει στην κατάκτηση του κυπέλλου και να μην κάνει νταμπλ. Αναμενόμενα πράγματα από όσους επιχειρούν να κοντύνουν την φετινή επιτυχία του. Με αυτά τα δεδομένα πορεύεται ο Ολυμπιακός στον τελικό του κυπέλλου και με άλλα που του δημιούργησε η τύχη. Αναφέρομαι στην προσβολή του Σεμέδο και του Τζολάκη από τον κορωνοϊό, τον τραυματισμό του Σα, τις στομαχικές διαταραχές του Αλέν και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να προκύψει μέχρι την Κυριακή.

Στον φιλικό με τον ΠΑΣ ο Μαρτίνς λάνσαρε μια άλλη ομάδα από αυτή που είχαμε συνηθίσει να παρακολουθούμε. Επαιξε με τρεις στόπερ στην ίδια ευθεία και τους Μασούρα από αριστερά και Ραντζέλοβιτς από δεξιά σε ρόλους μπακ-χαφ. Είναι εδώ που αρχίζει η προσπάθεια για τετραγωνισμό του κύκλου. Ο Πορτογάλος κόουτς έχει και πέρσι βγάλει λαγούς από το καπέλο του. Φέτος , δηλαδή την Κυριακή, καλείται να το παρακάνει. Ακόμα κι αν ο Μασούρας με τον Ραντζέλοβιτς «τα παίρνουν τα γράμματα», με ένα φιλικό παιχνίδι και κάποιες προπονήσεις είναι πολύ δύσκολα να κατατοπιστούν για τα μυστικά αυτής της δουλειάς.

Το ίδιο συμβαίνει και με την επίθεση όπου δυο οργανωτές παιχνιδιού ο Βαλμπουενά και ο Φορτούνης θα κληθούν να βρεθούν πίσω από τον Ελ Αραμπί. Ο Ολυμπιακός κάτω από την πίεση των καταστάσεων θα πάει στον τελικό με πειραματική σύνθεση και αγωνιστική φιλοσοφία έξω από αυτή που δυο χρόνια τώρα έχει δουλέψει ο προπονητής του. Στον Μασούρα και τον Ραντζέλοβιτς πέφτει αρκετή δουλειά και από αυτούς θα εξαρτηθεί το πώς η ομάδα θα απλώσει το παιχνίδι της στο γήπεδο για να επιτεθεί.

Στον πάγκο των ερυθρόλευκων βρίσκεται ένας προπονητής που δεν τρώει από τα έτοιμα. Πέρα από την σκληρή δουλειά έχει την ικανότητα και το θάρρος να προχωράει σε λύσεις πρωτοποριακές και ρηξικέλευθες. Από την προσαρμοστικότητα των παικτών θα κριθεί αν ο Ολυμπιακός που θα δούμε το βράδυ της Κυριακής θα είναι ανταγωνιστικός και θα φέρει ακόμα ένα ματς με την ΑΕΚ στα μέτρα του…

Keywords
Τυχαία Θέματα