Μας εκτελούν με σφαίρες ντουμ-ντουμ

20:07 23/8/2019 - Πηγή: To10.gr

ΜΟΝΟΣ του και όλοι τους. Τους έχει. Μετά το κράτος των Αθηνών, ο τρισένδοξος ΠΑΟΚ μπήκε στο στόχαστρο των διεθνών σκοτεινών δυνάμεων. Της #uefamafia, αν δεν έγινα αντιληπτός. Η μία σφαγή μετά την άλλη. Μετά τον Εγγλέζο Πόουσον στο Άμστερνταμ που έπαιξε εκατό-μηδέν Άγιαξ, αυτή η πατσαβούρα από την Κροατία, ο Μπέμπεκ, στην Μπρατισλάβα. Σε διατεταγμένη υπηρεσία.

ΤΟ παιχνίδι δεν το είδα, αλλά δεν έχω κανένα λόγο ν’ αμφισβητήσω την αντικειμενικότητα των Ελλήνων δημοσιογράφων.

Παραθέτω το σχετικό σχόλιο: «Καθαρό πέναλτι στον Πέλκα στο 46´. Καθαρή αποβολή στον Μεντβέντεφ την κάνει κίτρινη. Δεκάδες φάσεις που αφήνει τις κλωτσιές των γηπεδούχων. Έξι-επτά φάουλ επαφής υπέρ τους». Ο Τεβεκέλης που στέλνει κάθε φορά το ραπόρτο, κάνει εξαιρετική δουλειά.

ΦΩΣ φανάρι, ότι η μαυροφόρα από την Κροατία είχε εντολή να καθαρίσει τους για δύο συνεχόμενες σεζόν νταμπλούχους. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Το σχέδιο εξόντωσης του ΠΑΟΚ ήταν γενικευμένο. Οι οπαδοί των γηπεδούχων να φωνάζουν ρυθμικά «Ολυμπιακός, Ολυμπιακός». Άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου να κάνουν άσεμνες χειρονομίες στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Στο κόλπο κι η αστυνομία που έκανε χρήση πλαστικών σφαιρών. Άκουσον άκουσον. «Μας εκτελούν με σφαίρες ντουμ-ντουμ», για να θυμηθούμε τον Νικόλα τον Άσιμο.

ΣΑΜΠΩΣ τα ίδια δεν είχανε γίνει στο Άμστερνταμ; Όταν «χωρίς προφανή λόγο», είχε συλληφθεί Έλληνας δημοσιογράφος. Που αφέθηκε τελικά ελεύθερος, ύστερα από προσωπική παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη. Κατά τα πρότυπα των US Marines, που ποτέ δεν αφήνουν πίσω τους αιχμαλώτους. Οι ειρωνείες του Ολλανδού σχολιαστή της τηλεόρασης, ότι οι Έλληνες, λόγω της κρίσης, δεν έχουνε λεφτά να αγοράσουνε ρούχα. Επειδή λόγω της αφόρητης ζέστης, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν γυμνοί από τη μέση και πάνω.

ΣΕ αντίθεση με τους φλεγματικούς αλλά και ευρηματικούς Εγγλέζους. Όταν είδαν για πρώτη φορά σε γήπεδο γυμνούς οπαδούς. Σ’ εκείνο το Άρσεναλ – ΠΑΟΚ, στο οποίο ο Άγγελος Αναστασιάδης, με τη βοήθεια της Παναγιάς, είχε φύγει με το 1-1. Σε διαφημιστική καμπάνια του Guardian υπήρχε φωτογραφία των οπαδών του ΠΑΟΚ από το Χάιμπουρι, που συνοδευόταν από το σλόγκαν «γυμνή η αλήθεια».

ΞΕΦΥΓΑΜΕ όμως. Το θέμα μας είναι η διεθνής συνωμοσία που εξυφαίνεται κατά του ΠΑΟΚ. Μετά την κυβέρνηση Μητσοτάκη, που δεν τηρεί τη συμφωνία με την ΕΡΤ για να πλήξει οικονομικά τον ΠΑΟΚ, έρχεται η #uefamafia του Θόδωρου Θεοδωρίδη. Αφού πέταξαν έξω με το έτσι θέλω τον ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θέλουν να τον βγάλουν ντε και καλά έξω κι από το Γιουρόπα. Σε αγαστή συνεργασία με την ολλανδική και τη σλοβάκικη αστυνομία. Που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να εκνευρίσουν οπαδούς και δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ.

ΕΙΝΑΙ ηλίου φαεινότερον ότι τα λαμόγια της UEFA έχουν βάλει για τα καλά τον ΠΑΟΚ στο σημάδι. Έλληνας να πολεμάει Έλληνες, όπως έλεγε ο Θανάσης Βέγγος. Με διαιτητές καμικάζι. Να φράξουν το δρόμο του ΠΑΟΚ προς την ευρωπαϊκή καταξίωση. Για να πάρει ο Ολυμπιακός, όλα τα λεφτά του market pool του Τσάμπιονς Λιγκ. Να τον πετάξουν έξω κι από τους ομίλους του Γιουρόπα. Να τον αποδυναμώσουν οικονομικά.

ΔΕΝ θα τους περάσει όμως. Ο Πόντιος πείσμωσε ακόμα περισσότερο. Τα μάτια του Ιβάν γυαλίζουν. Κι ο πεισμωμένος Πόντιος είναι αήττητος. Όπως επέβαλε την τάξη και τη νομιμότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το ίδιο θα κάνει και στην Ευρώπη. Μόνο που θα πρέπει να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Που αποσκοπεί δηλαδή η καταγγελία στην UEFA κατά της Σλόβαν και της αστυνομίας; Που χτυπούσε αδιακρίτως με σιδερένια γκλομπ τους φιλάθλους του Δικεφάλου. Τι περιμένουνε δηλαδή από τα λαμόγια της #uefamafia; Να τους δώσουν το δίκιο τους;

ΤΙ θέλουμε να πούμε με όλα αυτά; Να αναδείξουμε το μέγεθος της κλάψας, της υπερβολής, της ανακάλυψης αοράτων εχθρών. Είναι άλλο έχω παράπονα από τη διαιτησία, που μπορεί σ ένα βαθμό να έχεις και δίκιο κι εντελώς διαφορετικό, το κυνήγι μαγισσών. Εντός και εκτός των συνόρων. Ότι πέρα από, τη κυβέρνηση, τα δυο συνεταιράκια της Αθήνας κόκκινους και κίτρινους, έχει επιστρατευθεί εναντίον του ΠΑΟΚ και ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Που στήνει διαιτητές, βοηθούς, παρατηρητές. Ότι σε έχουν βάλλει στο σημάδι, μέχρι και η ολλανδική και σλοβακική αστυνομία. Αυτά.

Στη μουσική επιλογή,The Yardbirds-I’m A Man

Keywords
Τυχαία Θέματα