Μάντσεστερ Σίτι – Πόρτο 3-1

Παρότι το παιχνίδι φάνηκε να «στραβώνει», η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και άρχισε με νίκη τον όμιλο του Champions League, επικρατώντας 3-1 της Πόρτο στο Έιτιχαντ.

Οι «δράκοι» ήταν αυτοί οι οποίοι προηγήθηκαν, όταν στο 14’ ο Ντίαζ με ωραία ενέργεια και σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, το γκολ αφύπνισε τους Σίτιζενς, οι οποίοι αντέδρασαν άμεσα.

Τρία λεπτά μετά το 0-1, ο Πέπε ανέτρεψε τον Στέρλινγκ

στην περιοχή, ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι και ο Αγκουέρο εκτέλεσε εύστοχα, ισοφαρίζοντας. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι πριν το πέναλτι, είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Γκιντογκάν στον Μαρτσεσίν.

Στο 65’ ο Γκιντογκάν ήταν αυτός ο οποίος ολοκλήρωσε την ανατροπή, όταν με όμορφη εκτέλεση φάουλ σκόραρε το 2-1. Η Σίτι δεν σταμάτησε, αλλά στο 73’ ο Φεράν Τόρες με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 3-1.

ΣΙΤΙ: Εντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Κανσέλο, Γκαρσία, Γκιντογκάν (69’ Φόντεν), Ρόδρι (85′ Φερναντίνιο, 90+4′ Στόουνς), Μπερνάρντο Σίλβα, Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Αγουέρο (69’ Τόρες)

ΠΟΡΤΟ: Μαρκεσίν, Πέπε, Ουρίμπε, Λουίς Ντίας (55’ Μαναφά), Σανούσι (76’ Ταρεμί), Μαρεγκά, Κορόνα (76’ Νανού), Εμπεμπά, Ολιβέιρα, Σαρ (80′ Εβάνιλσον), Βιέιρα (76’ Νακατζίμα)

Keywords
Τυχαία Θέματα