Μάνατζερ Τσιγκρίνσκι : «Σε εξαιρετική κατάσταση και ενισχυμένη η ΑΕΚ»

18:22 3/10/2020 - Πηγή: To10.gr

Δηλώσεις στο ουκρανικό «footballua.tv» παραχώρησε ο μάνατζερ του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Αλεξάνταρ Πάνκοφ, ο οποίος σχολίασε την κλήρωση της ΑΕΚ με τη Ζόρια στον όμιλο του Europa League. Ο Πάνκοφ επισήμανε ότι η Ένωση είναι ενισχυμένη φέτος και χαρακτήρισε άτυχη τη Ζόρια που ωστόσο θα είναι λάθος να υποτιμηθεί από τους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν θα έλεγα ότι η Ζόρια ήταν τυχερή στην κλήρωση. Η ΑΕΚ

είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πήρε παίκτες ποιοτικούς. Πήρε τον Σάκχοφ. Ειδικά στην Αθήνα το ματς θα είναι δύσκολο. Μίλησα ήδη με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΑΕΚ (τον Ίλια Ίβιτς) ο οποίος με ρώτησε για την κατάσταση της Ζόρια. Ρώτησε αρκετά πράγματα. Του είπα να μην κάνουν το λάθος που έκανε ο Άρης με την Κόλος Κοβαλίβκα όπου την υποτίμησε και γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό. Αλλά είμαι σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα εμφανιστεί σοβαρή. Αν η ΑΕΚ έρθει στην Ουκρανία νομίζοντας πως θα κερδίσει εύκολα, κάνει μεγάλο λάθος».

Για το που υστερεί η ΑΕΚ: «Νομίζω στη θέση του τερματοφύλακα. Ίσως και στην θέση του δεξιού αμυντικού. Σε όλες τις άλλες γραμμές είναι πολύ καλά στελεχωμένη. Δεν έχει και τραυματισμούς μέχρι στιγμής».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Τσιγκρίνσκι: «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Σίγουρα θα θέλει να έρθει στην Ουκρανία να αγωνιστεί ξανά. Μακάρι να διεξαχθούν όλοι οι αγώνες με κόσμο στις κερκίδες και να τον αποθεώσουν οι συμπατριώτες του».

Keywords
Τυχαία Θέματα