Μακάμπι Ρισόν – Προμηθέας Πάτρας 55-88

06:04 3/10/2019 - Πηγή: To10.gr

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Προμηθέα και τη Μακάμπι Ρισόν, με την ομάδα της Πάτρας να συντρίβει 88-55 τους Ισραηλινούς εκτός έδρας και να ξεκινά με το δεξί στην πρεμιέρα του EuroCup.

Πρωταγωνιστής για το σύνολο του Μάκη Γιατρά, που είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ήταν οι Κρις Μπαμπ με 19 πόντους, ενώ από κοντά ακολουθούσαν οι Λάνγκστον Χολ και Ολεξάνταρ Λίποβι με 12 και 11 αντίστοιχα. Από 10 πόντους είχαν οι Λεωνίδας Κασελάκης και Γιώργος Μπόγρης.

Ο

Προμηθέας ξεκίνησε φορτσάτος τον αγώνα με ένα σερί 9-0, ενώ στη στη συνέχεια άρχισε σταδιακά να αυξάνει το προβάδισμα με οδηγούς τους Κρις Μπαμπ και Ολεξάνταρ Λίποβι που είχαν από νωρίς διψήφιο αριθμό πόντων.

Οι Ισραηλινοί δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό που είχε επιβάλει η ομάδα του Μάκη Γιατρά και έτσι ως φυσικό επακόλουθο το σκορ και η διαφορά αυξάνονταν συνεχώς, με το ημίχρονο να κλείνει υπέρ του Προμηθέα στο +19 (52-33).

Στη συνέχεια ο Προμηθέας κράτησε χαμηλά στο σκορ επικεντρώνοντας το παιχνίδι στην άμυνα του, με την Μακάμπι να μην μπορεί να σκοράρει εύκολα. Οι Ισραηλινοί δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν πότε και να γίνουν επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα η βραδιά να εξελιχθεί ομαλά για τους Πατρινούς και το +33 να έρχεται απολύτως φυσιολογικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα