Λίβερπουλ : «Παρακολουθήστε τη φιέστα από το σπίτι»

23:01 20/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Στις 25 Ιουνίου η Λίβερπουλ κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα ύστερα από 30 χρόνια και το 19ο συνολικά στην ιστορία της. Το βράδυ της Τετάρτης (22/7) θα γίνει η απονομή του τροπαίου στους «reds» μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα με την Τσέλσι για την 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Ωστόσο η φιέστα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα διεξαχθεί κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες καθώς το «Άνφιλντ» θα είναι άδειο λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό. Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

με την οποία ζητά από τους φίλους της ομάδας να μην συγκεντρωθούν ούτε έξω από το γήπεδο και να παρακολουθήσουν τον αγώνα αλλά και τη φιέστα από το σπίτι τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ συνεργάζεται με τη Λίβερπουλ, το δημοτικό συμβούλιο της Λίβερπουλ και τον σύνδεσμο οπαδών «Spirit of Shankly» ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Τσέλσι στο Άνφιλντ.

Μαζί ζητάμε από τους οπαδούς να παρακολουθήσουν τον αγώνα στο σπίτι και να κρατήσουν τους εαυτούς τους, τις οικογένειές τους, τους φίλους τους και τους γείτονές τους ασφαλείς.

Το παιχνίδι είναι το τελευταίο εντός έδρας της Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν και αρχίζει στις 22:15 κεκλεισμένων των θυρών στο Άνφιλντ την Τετάρτη (22 Ιουλίου) ενώ μετά το τέλος του θα ακολουθήσει η απονομή του τροπαίου της Πρέμιερ Λιγκ».

Keywords
Τυχαία Θέματα