Λίβερπουλ : Ο… εφιάλτης φεύγει, ο Άλισον έρχεται!

Ο Άλισον Ντέκερ είναι εδώ και καιρό εκτός δράσης λόγω τραυματισμού. Για την ακρίβεια, ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 28 Σεπτεμβρίου στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Άρσεναλ. Σε 5 μέρες δηλαδή κλείνει έναν μήνα εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Λίβερπουλ.

Ωστόσο, η κλεψύδρα για την επιστροφή του 28χρονου τερματοφύλακα αδειάζει. Καθώς είναι πιθανό ο Άλισον να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα των «κόκκινων» για την αναμέτρηση με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ» το ερχόμενο Σάββατο (24/10, 22:00), στο πλαίσιο

της 6ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα για την κατάσταση του Άλισον και απάντησε πως πρέπει να δει και την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (23/10) για να έχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα. Ο Γερμανός τεχνικός, όμως, δεν απέκλεισε σε καμία περίπτωση την πιθανότητα να πάρει φανέλα βασικού αύριο ο Άλισον.

Όπως και να ‘χει, ο Βραζιλιάνος πλησιάζει στην επιστροφή του και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα, καθώς η Λίβερπουλ με τον  Άντριαν κάτω από τα δοκάρια μετράει σε 4 ματς 10 γκολ παθητικό! Ένας… εφιάλτης δηλαδή, ο οποίος φτάνει στο τέλος του.

Από εκεί και πέρα, οι Τιάγκο Αλκάνταρα και Όξλειντ Τσάμπερλεϊν είναι επίσης αμφίβολοι και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί μέχρι την ημέρα του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα