Λίβερπουλ : Ετοιμάζεται για τη Λέστερ με… 9 τραυματίες (pic)

Μόνο ευχάριστα δεν είναι τα αγωνιστικά νέα στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ ενόψει της επανέναρξης της Premier League.

Οι Reds αντιμετωπίζουν την πρωτοπόρο Λέστερ (22/11) για την 9η αγωνιστική, με τον Γιούργκεν Κλοπ να… πονοκεφαλιάζει καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του 9 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, αρχίζοντας από την άμυνα, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα μείνει εκτός δράσης 6-7 μήνες αφού υπέστη ρήξη χιαστών και ο παρτενέρ

του στο κέντρο της άμυνας, Τζο Γκόμεζ πέρασε χειρουργείο και θα μείνει εκτός για 5-6 μήνες.

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ θα επιστρέψει από τον επόμενο μήνα, ενώ μένει να φανεί κατά πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Ρόμπερτσον στα αριστερά, με τον Κώστα Τσιμίκα να… γλυκοκοιτάζει το βασικό σχήμα.

Στη μεσαία γραμμή, Φαμπίνιο και Τιάγκο φαίνεται πως είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν θα αγωνιστούν κόντρα στις «αλεπούδες», ενώ ο Χέντερσον είναι αμφίβολος και αναμένονται οι εξετάσεις του. Υπενθυμίζεται ότι ο Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν παραμένει εδώ και καιρό εκτός δράσης.

Τέλος, ο Σαλάχ θα μείνει σε καραντίνα δύο εβδομάδες, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, «σπάζοντας» έτσι την επιθετική τριάδα.

Πλέον, μένει να δούμε τις επιλογές του Κλοπ τόσο για τα ματς του πρωταθλήματος, όσο και του Champions League.

#Liverpool can almost field a world class team made up exclusively of injured players…#LFC #PremierLeague #Injuries pic.twitter.com/i8lMYMe5km

— Tenner (@Tenner_App) November 18, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα