Λίβερπουλ : «Έκλεισε» τον Ζότα (pic)

09:49 19/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Τιάγκο, η Λίβερπουλ κινείται άμεσα και για την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Ντιόγο Ζότα, με τον οποίο οι πρωταθλητές Αγγλίας συμφώνησαν.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Πορτογάλος εξτρέμ τα έχει βρει σε όλα με τους «κόκκινους» και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μετακίνησης. Μάλιστα, τις επόμενες ώρες αναμένεται να βρεθεί στο Μέρσισαϊντ για να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 43 εκατ. ευρώ και

το νέο συμβόλαιο του διεθνή επιθετικού θα έχει διάρκεια πέντε ετών. Ο 23χρονος ανήκει στην Γουλβς από το 2018 και μέσα σε αυτή την διετία έχει εξελιχθεί σε ένα βαρόμετρο για τους «λύκους». Συγκεκριμένα, μετράει 131 συμμετοχές με απολογισμό 44 γκολ και 19 ασίστ.

Diogo Jota to Liverpool is here-we-go! Agreement reached also between #LFC and Wolves for €43m after the two club negotiating on last hours. Personal terms agreed during the afternoon. Medicals soon. Thiago + Diogo Jota are coming for Klopp. #Jota https://t.co/Y7OFI2nCOS

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 18, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα