Λίγοι άσοι και 4 σετ

07:30 9/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Το Ρολάν Γκαρός ολοκληρώνεται με τον Ράφα Ναδάλ να είναι και πάλι στον τελικό με αντίπαλο τον Ντόμινικ Τιμ. Πέρυσι ο Ισπανός είχε επικρατήσει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία με 6/4, 6/3, 6/2.

Πλέον όμως ο Τιμ έχει εξελιχθεί στο Νο 2 στην χωμάτινη επιφάνεια, ο καλύτερος σε αυτήν κάτω των 30 ετών και δικαιούται να αισιοδοξεί πως θα έχει διαφορετική εικόνα και πως θα προβληματίσει αισθητά τον αντίπαλό του. Στο 1.25 η νίκη του Ναδάλ, στο 4.40 αυτή του Τιμ.

Οι αποδόσεις είναι ρεαλιστικές, μιας και ο Ισπανός θα χάσει μόνο αν ο αντίπαλός του πραγματοποιήσει επική εμφάνιση και 2η υπέρβαση μετά τη νίκη επί του Τζόκοβιτς.

Δεν θα είναι εύκολο για τον Ναδάλ. Στο 3-0 με τον Φέντερερ είχε κάποιες στιγμές που απειλήθηκε με απώλεια σετ και ο Τιμ είναι ανώτερος του Ελβετού στο χώμα. Θα το παλέψει ο Αυστριακός έχοντας και πίστη στον εαυτό του μετά την σπουδαία νίκη επί του Τζόκοβιτς. Εφικτό να πάμε σε 4 σετ.

Επίσης είναι πιθανό να μείνουν χαμηλά οι άσοι. Ο Ναδάλ δεν βγάζει εύκολα, ενώ και ο Τιμ δεν είναι σταθερός σε μεγάλο αριθμό. Σε αυτό μπορεί να παίξουν ρόλο και οι καιρικές συνθήκες, οι οποίες τις τελευταίες ημέρες συνδυάζουν δυνατό άνεμο και βροχόπτωση. Την ώρα του αγώνα υπάρχει και πάλι πρόβλεψη για αέρα, που πάντα επηρεάζει αρνητικά το σερβίς.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα