Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1

00:10 7/11/2019 - Πηγή: To10.gr

Πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Μπάγερ Λεβερκούζεν κέρδισε με 2-1 την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Γερμανία και έπιασε στην τρίτη θέση την Λοκομοτίβ Μόσχας.  Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση για τις Ασπιρίνες, οι οποίες έπιασαν στην 3η θέση τους Ρώσους με 3 βαθμούς, αφού οι Μοσχοβίτες δεν κατάφεραν να πάρουν πόντο απέναντι στην Γιουβέντους (1-2).

Την επόμενη αγωνιστική η Λοκομοτίβ υποδέχεται την Μπάγερ, ενώ η Ατλέτικο πηγαίνει στην Ιταλία για το ματς με την Γιουβέντους, σε ένα ματς που θα κρίνει ουσιαστικά την

πρώτη θέση στον όμιλο.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν δύο φορές με τον Φόλαντ (9’, 18’). Ο ίδιος παίκτης στο 20’ έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά ο Ομπλακ του είπε «όχι». Στο 38’ η Λεβερκούζεν είχε δοκάρι και 41’ βρήκε το γκολ που έψαχνε, με τη βοήθεια του Παρτέι. Ο μέσος της Ατλέτικο έστειλε καταλάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έδωσε προβάδισμα στους Γερμανούς.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τον Φόλαντ στο 55’ να κάνει το 2-0. Ο Μπελαράμπι σέντραρε από δεξιά, ο Φόλαντ στόπαρε στην περιοχή και με σουτ έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στις Ασπιρίνες. Μετά το δεύτερο γκολ, η Ατλέτικο αντέδρασε και άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες στα καρέ των γηπεδούχων. Στο 65’ ο Σαούλ με κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει, αλλά ο Χραντέτσκι απέκρουσε.

Στο 75’ ο Μοράτα σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Τα λεπτά κυλούσαν, με την Μπάγερ να κρατάει σφιχτά τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 90+3’ με σουτ του Μοράτα, μετά από γύρισμα του Παρτέι.  Μάλιστα με τη σέντρα ο Μοράτα έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, με το 2-1 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Τα, Σ.Μπέντερ, Βέντελ (81’ Ρέτσος), Βάιζερ, Αμίρι, Ντεμιρμπάι, Αρανγκίς (64’ Μπαουμγκάρτλινγκερ), Χάβερτς (89’ Ντράγκοβιτς), Φόλαντ, Μπελαράμπι

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Αρίας, Ερμόσο, Λόντι (52’ Λεμάρ), Φελίπε, Παρτέι, Σαούλ, Κόκε, Κορέα (70’ Ερέρα), Μοράτα, Κόστα (61’ Βιτόλο)

Keywords
Τυχαία Θέματα