Λευτέρης Αυγενάκης: «Στόχος μας η συνύπαρξη φιλάθλων και των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο»

Προς επιβεβαίωση προηγούμενου ρεπορτάζ στο to10.gr στο οποίο αναφερόταν ο Λευτέρης Αυγενάκης, μετά τα όσα συνέβησαν στα ματς Ατρόμητος – ΠΑΟΚ και ΞάνθηΆρης, έχει αποφασίσει να μην αναφέρει σε ανακοινώσεις του την απαγόρευση μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων, ο υφυπουργός Αθλητισμού μέσω τοποθέτησής του στο Twitter ανέφερε

ότι στόχος του είναι να επιστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε εποχές που συνυπήρχαν στα γήπεδα οπαδοί και των δύο ομάδων που αγωνίζονταν.

Και το ξεκίνημα αυτού είναι να επιτρέπεται η μεμονωμένη παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας στα γήπεδα, κάτι φυσικά που δεν ισχύει για το ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, στο οποίο ρητά αναφέρεται στην ανακοίνωση πως απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων σε φιλάθλους της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Λευτέρη Αυγενάκη στο Twitter:

«Στόχος μας, να επιστρέψουμε στην εποχή που συνυπήρχαν φίλαθλοι και των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο. Ξεκινάμε με τη μεμονωμένη παρουσία στις κερκίδες, σ’ όλους τους αγώνες. Πρόθεση είναι να προχωρήσουμε και στις οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών, από νομίμως λειτουργούσες Λέσχες» αναφέρει.

Στόχος μας, να επιστρέψουμε στην εποχή που συνυπήρχαν φίλαθλοι και των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο. Ξεκινάμε με τη μεμονωμένη παρουσία στις κερκίδες, σ' όλους τους αγώνες. Πρόθεση είναι να προχωρήσουμε και στις οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών, από νομίμως λειτουργούσες Λέσχες.

— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) October 31, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα