Λάτσιο – Ίντερ 2-1

23:41 16/2/2020 - Πηγή: To10.gr

Τεράστια Λάτσιο, έτοιμη για τίτλο! Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ίντερ με το γκολ του Γιανγκ, η ομάδα του Ιντζάγκι γύρισε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο χάρη στα γκολ των Ιμόμπιλε και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και ανέβηκε στη δεύτερη θέση, έναν βαθμό πίσω από την Γιουβέντους. Στο -3 από την κορυφή πλέον η ομάδα του Κόντε.

Αφού η Λάτσιο έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Σάβιτς να σημαδεύει το δοκάρι στο 9′ με σουτ, η Ίντερ ήταν

αυτή που προηγήθηκε λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Στο 44′ ο Καντρέβα έκανε το δυνατό σουτ, ο Στρακόσια απέκρουσε ασταθώς και ο Γιανγκ στην επαναφορά έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Η Λάτσιο μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε στο 50′ με πέναλτι που κέρδισε ο Ιμόμπιλε από τον Ντε Φράι και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 1-1. Στο 69’ ήρθε και το 2-1 για την Λάτσιο όταν σε φάση διαρκείας ο Σάβιτς με πανέμορφο πλασέ έκανε το 2-1 σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Λάτσιο: Στρακόσια, Ράντου, Μάρουσιτς, Φελίπε, Γιόνι (63’ Λατσάρι), Ατσέρμπι, Λέιβα (80’ Κατάλντι), Αλμπέρτο, Σάβιτς, Ιμόμπιλε, Καϊσέδο (63’ Κορέα)

Ιντερ: Παντέλι, Γοδίν (86’ Σάντσες), Γιανγκ, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Καντρέβα (76’ Μόουζες), Βεσίνο, Μπρόζοβιτς (77’ Έρικσεν), Μπαρέλα, Λουκάκου, Μαρτίνες

Keywords
Τυχαία Θέματα