Λάρκιν: «Οι παίκτες δεν είναι σε καλή κατάσταση»

14:27 23/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Μία πρωτόγνωρη κατάσταση θα αντιμετωπίσουν οι ομάδες, εάν κληθούν να επιστρέψουν στα παρκέ της Euroleague. Αυτό επισήμανε ο Σέιν Λάρκιν και τόνισε ότι οι παίκτες δεν προπονήθηκαν σωστα στη διάρκεια της διακοπής, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ο πρωταθλητής θα κριθεί με λάθος τρόπο.

Το μήνυμα του Λάρκιν μέσω του Instagram:

«Δεν είναι μυστικό ότι οι παίκτες δεν μπόρεσαν να μείνουν σε καλή φόρμα μετά την διακοπή. Το ρίσκο των τραυματισμών είναι μεγάλο. Δεν μιλάμε για ένα κανονικό διάλειμμα, στο οποίο οι παίκτες μπορούν να βελτιωθούν μέσω της δουλειάς. Η πλειοψηφία των παικτών δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά, δεν είναι ιδανικό το ενδεχόμενο να παίξουμε σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε σωστά.

Η Euroleague είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, με σπουδαίους παίκτες. Κάθε αξίζει να έχει την ευκαιρία να κερδίσει, αλλά η πανδημία αφαίρεσε την δυνατότητα για σωστή προετοιμασία σε κάποιες ομάδες. Δεν ξέρω αν ο πρωταθλητής πρέπει να κριθεί από την ικανότητα των συλλόγων να προπονηθούν. Πρέπει να κριθεί από την δουλειά των παικτών στην διάρκεια ολόκληρης της σεζόν, μαζί με τους προπονητές, τους συμπαίκτες και το επιτελείο των ομάδων. Η διακοπή δημιουργεί ξεκάθαρα ένα πλεονέκτημα σε κάποιες ομάδες και σε κάποιους παίκτες» έγραψε ο Λάρκιν.

View this post on Instagram

A post shared by Shane Larkin (@shanelarkin_0) on May 23, 2020 at 12:37am PDT

Keywords