Λαμία – Βόλος 2-0

22:57 26/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Φιλική νίκη επί του Βόλου πέτυχε η Λαμία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας το βράδυ της Τετάρτης αντιμετώπισε τους Θεσσαλούς και επικράτησε με 2-0, χάρη στα γκολ των Βιγιάλμπα και Καραμάνου. Το πρώτο ημίχρονο είχε λιγοστές φάσεις στις δύο εστίες, με καλύτερη αυτή του 28ου λεπτού. Ο Βασιλόγιαννης βρήκε χώρο, σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία ανέβασε την απόδοσή της και έβαλε

δύο γκολ. Στο 58’ ο Καραμάνος έκανε τη σέντρα στον Βιγιάλμπα και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Λίγο αργότερα ο Βιγιάλμπα από εκτελεστής έγινε δημιουργός. Εδωσε ωραία στον Προβυδάκη και αυτός στον Καραμάνο, που με προβολή έκανε το 2-0.

Στο 85’ ο Βόλος είχε δοκάρι σε σουτ του Μπαρτόλο, ενώ στο 90′ ο Τζανετόπουλος έκανε χέρι και ο διαιτητής έδωσε αμέσως πέναλτι. Την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών για τον Βόλο ανέλαβε ο Γέντρισεκ, με τον Επασί όμως να πέφτει σωστά και να αποκρούει, κρατώντας το 2-0.

ΠΑΣ Λαμία (Γιώργος Πετράκης): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Ζιουλής, Βύντρα, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Κωστίκα, Τσούκαλος, Βασιλόγιαννης, Ρόμανιτς

ΝΠΣ Βόλος (Σάκης Τσιώλης): Κλέιμαν, Ντεντάκης,Κρητικός, Δουβίκας, Κιάκος, Μήτογλου, Γκουαροτσένα, Ριένστα, Φεράρι, Λούντεβαλ, Κολόμπο

Keywords
Τυχαία Θέματα