Κούγιας : «Σχέδιο για να καταστρέψουν τον Μαρινάκη»

19:21 9/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας, με τον ισχυρό άνδρα της Λάρισας να αναφέρει ότι υπάρχει σχέδιο εξόντωσης του Βαγγέλη Μαρινάκη από τους Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ τόνισε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει προσωπικό πρόβλημα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, από την εποχή που ο ηγέτης του Ολυμπιακού

απέσυρε 20 εκατ. ευρώ από τον ΣΚΑΪ.

«Ο Μαρινάκης είχε αποσύρει 20 εκατ. ευρώ από το κεφάλαιο του ΣΚΑΪ. Ο Αλαφούζος ήταν εξοργισμένος και αρχίζει προσπάθεια εξόντωσης του Μαρινάκη. Έχει προσωπικό πρόβλημα ο Αλαφούζος με τον Μαρινάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι υπήρξε παρόντας σε συνάντηση του Αλαφούζου με τον Πατέρα, στο γραφείο του δεύτερου, στην οποία κατάλαβε ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και θέλει να τον καταστρέψει.

Οσον αφορά στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας, είπε: «Ο Μελισσανίδης δεν έχει βάλει ποτέ λεφτά στην ΑΕΚ. Υποβιβάστηκε και την πήρε δωρεάν. Οι μοναδικές ομάδες που πληρώνουν λεφτά για να πάρουν παίκτες είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Ο σκοπός του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να εξαφανίσουν τον Μαρινάκη», επισήμανε ο γνωστός ποινικολόγος.

Keywords
Τυχαία Θέματα