Κλοπ : «Δεν διεκδικούν μόνο δύο ομάδες το πρωτάθλημα»

14:41 8/11/2020 - Πηγή: To10.gr

Το απόγευμα της Κυριακής (08/11, 18:30) η Λίβερπουλ φιλοξενείται στο «Έτιχαντ» από τη Μάντσεστερ Σίτι για την 8η αγωνιστική της Premier League. Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε στο «Sky Sports» για την αναμέτρηση με τους «citizens» αλλά και για το φετινό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν διεκδικούν μόνο δύο ομάδες το πρωτάθλημα. Μέχρι ένα σημείο στην περσινή σεζόν, για μεγάλο διάστημα ήταν κούρσα τριών ομάδων. Τίποτα δεν είναι δεδομένο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι

ο ιός θα σταματούσε τα πάντα στον κόσμο; Το ποδόσφαιρο δεν διαφέρει.

Δεν σκέφτομαι την ομάδα μας ως μία από τις δύο ομάδες αλλά ως μία ομάδα που έχει κάνει πολλά πράγματα για να θεωρείται επιτυχημένη. Αν κοιτάξουμε τα προηγούμενα δύο χρόνια, ήταν φανταστικά και για τις δύο ομάδες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι φέτος έχουμε εισιτήριο για να το κάνουμε ξανά. Όλοι έχουν μια ευκαιρία».

Για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι: «Είναι το δυσκολότερο παιχνίδι. Το να παίζεις κόντρα στη Σίτι με τον Πεπ Γκουαρντιόλα είναι μια πρόκληση. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Απολαμβάνω να προετοιμάζομαι για τέτοια παιχνίδια διότι πρέπει να κάνεις τα πάντα και να προσέξεις τις λεπτομέρειες. Πρέπει να πεις στα παιδιά τι να κάνουν, πόσο γενναίοι πρέπει να είναι και άλλα τέτοια».

Keywords
Τυχαία Θέματα