Κλήθηκαν σε απολογία έξι ΠΑΕ
Έξι ΠΑΕ θα απολογηθούν ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της Super League για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του.
Συγκεκριμένα, οι ομάδες που κλήθηκαν σε απολογία είναι οι ΑΕΛ, Ξάνθη, Ατρόμητο, Ολυμπιακό, ΟΦΗ
Αναλυτικά:
Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, για την Παρασκευή, 01-11-2019 και ώρα 11:30, τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 8η αγωνιστική.
Α/ ΠΑΕ ΑΕΛ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 27/10/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 27/10/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Διότι: «Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε κατά πέντε (5’) λεπτά, λόγω καθυστερημένης προσέλευσης της φιλοξενούμενης ομάδας στη φυσούνα, παρά τις ειδοποιήσεις από τον τέταρτο διαιτητή και τον συντονιστή του αγώνα.» στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΑΕΛ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ και 11 παρ. 1 του Κ.Α.Π. της ΕΠΟ.
Β/ ΠΑΕ Ξάνθη, Γ. Κόλτσης (βοηθ. Προπονητή), Κ. Τσαλίκης (εκπρόσωπος) : «Βάσει των αναφερομένων στο από 26/10/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 26/10/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των κ.κ. Κόλτση και Τσαλίκη στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Ξάνθη.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2 περ. ε, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. δ’ Ι. σε συνδυασμό με το 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ/ ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: «Βάσει των αναφερομένων στο από 27/10/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 27/10/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1000/3/65/6-λδ’ από 29/10/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ Πανιώνιος.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 2 περ. α΄, δ’ και ε’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Δ/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 27/10/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 27/10/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2128/19/2288062 από 29/10/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΑΕΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’ και γ’, 2 περ. α΄, 3 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Ε/ ΠΑΕ ΟΦΗ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 26/10/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 26/10/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Ξάνθη.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 3 περ. α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
ΣΤ/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 26/10/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην από 26/10/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/449/4-ι από 29/10/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Βόλος-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄, 15 παρ. 2 περ. α΄, δ’, και ε’, 3 περ. α’ και στ’, 4 περ. α’ και δ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Έφυγαν... ζαλισμένοι από την κηδεία: Τους σέρβιραν κέικ με κάνναβη μαζί με τον καφέ
- Η τριγωνομετρία στην επίθεση της Εφές έχει ονοματεπώνυμο
- Η βραδιά που το MMA θέλει να γυρίσει στις ρίζες του
- Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του για το πρωτάθλημα!
- ”ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ για Πρίγιοβιτς”
- Η Άννα Χατζή είναι το πιο πολυσυζητημένο πλάσμα του «Greece’s Next Top Model» (pics)
- ΑΕΚ: Όταν ο Τίγρης βρυχάται στα Σπάτα
- Κύπελλο Ελλάδας: Βγαίνει ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ
- Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός: Το κανάλι του αγώνα
- Ο Καλάθης οδεύει στην πεντάδα με τους κορυφαίους πασέρ της Euroleague
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις To10.gr
- Ο Καλάθης οδεύει στην πεντάδα με τους κορυφαίους πασέρ της Euroleague
- ΑΜΚ ύψους 28 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ
- Ρόδος : Μαθήτρια κατήγγειλε καθηγητή γιατί τη ρώτησε τι χρώμα εσώρουχο φορά
- Παναθηναϊκός: Το παίρνει πάνω του ο Δώνης
- Στοίχημα: H ΤΣΣΚΑ και η διαφορά…
- Επίδομα θέρμανσης : Τι αλλάζει στη διαδικασία και στα ποσά χορήγησης
- Μένει στην ΑΕΚ ο Οζμουσούλ, παρά τον στρατιωτικό χαιρετισμό
- Φίλαθλος του Άρη χαρίζει πέντε διαρκείας σε άνεργους γονείς
- Άρης: Καλύτερα κυνικός παρά αφελής
- Επιχείρηση Ξάνθη στον Ολυμπιακό
- Τελευταία Νέα To10.gr
- Κλήθηκαν σε απολογία έξι ΠΑΕ
- Παναθηναϊκός: Το παίρνει πάνω του ο Δώνης
- Άρης: Καλύτερα κυνικός παρά αφελής
- Τα έκαναν «γης Μαδιάμ» οπαδοί στην Ινδονησία (vid)
- Ο Α.Σ. Άρης για τη γενοκτονία των Αρμενίων
- Βρετανικές εκλογές : Αρουν το αδιέξοδο ή περιπλέκουν το Brexit;
- Βρασνά : Απειλές σε ξενοδόχο επειδή φιλοξένησε πρόσφυγες
- Ανακοινώνει τη μία χορηγία μετά την άλλη η Super League
- Στοίχημα: H ΤΣΣΚΑ και η διαφορά…
- Επιχείρηση Ξάνθη στον Ολυμπιακό
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του για το πρωτάθλημα!
- Ώρα ΕΝΦΙΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ - Εύκολη και γρήγορη πληρωμή, μέχρι αργά το βράδυ
- Έξι ΠΑΕ σε απολογία από τη Superleague
- Η Ρεάλ δεν θέλει τον Γερμανό της (pics)
- Πώς εξηγείται το εκρηκτικό ξεκίνημα του Μίροτιτς (vids)
- ΑΕΚ: Όταν ο Τίγρης βρυχάται στα Σπάτα
- Κύπελλο Ελλάδας: Για μία θέση στην 8αδα Λάρισα και Διαγόρας Δρυοπιδέων
- Η τριγωνομετρία στην επίθεση της Εφές έχει ονοματεπώνυμο
- Cyber bulling στη Λάουρα Νάργες, την είπαν «αγελάδα» στο Instagram! (pics, audio)
- Οι παππούδες μας πολέμησαν ακριβώς για αυτό!



