Κλείνει τον Τζόρνταν Μόργκαν ο Παναθηναϊκός

21:32 10/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Παναθηναϊκός έχει περάσει σε μία νέα εποχή, καθώς αναμένεται να ρίξει το μπάτζετ του, όπως έκανε και γνωστό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος και ο Τάκης Τριαντόπουλος έχουν αναλάβει να τρέξουν τα πάντα αναφορικά με την ομάδα μπάσκετ των Πράσινων και όπως φαίνεται ολοκλήρωσαν και την πρώτη μεταγραφή.

Ο Τζόρνταν Μόργκαν είναι ο παίκτης που ξεχώρισε εξ αρχής ο Γιώργος

Βόβορας για την θέση του σέντερ, με τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ να τα έχει βρει στα πάντα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ο Μόργκαν είναι γνωστός στην χώρα μας από το εξαιρετικό πέρασμά του στην Κύμη, το οποίο έληξε άδοξα (έσπασε το χέρι του σε καυγά σε μαγαζί στο Γκάζι), όμως τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε έναν ικανότατο σέντερ.

Ο  ύψους 2.03μ. Αμερικανός σέντερ φέτος αγωνίστηκε στην  Καρσίγιακα μετρώντας 15,5 πόντους 7 ριμπάουντ στο FIBA Europe Cup και 12,4 πόντους, 7,5 ριμπάουντ στην τουρκική λίγκα.

Μαζί με αυτόν και τους Παπαγιάννη και Βουγιούκα, ο Γιώργος Βόβορας δημιουργεί μία αξιόπιστη τριάδα στο «5», την ώρα που οι Πράσινοι έχουν συμφωνήσει και με τον Λεωνίδα Κασελάκη, ενώ πιθανή είναι η επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα