Κινείται για Ντέλε Άλι η Παρί Σεν Ζερμέν (pic)

15:29 20/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Ντέλε Άλι έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Τότεναμ κόντρα στην Σαουθάμπτον. Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να «φουντώσουν» οι φήμες περί αποχώρησης του Βρετανού άσου, ωστόσο το σενάριο να δοθεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, έχει σταματήσει να υπάρχει.

Συγκεκριμένα, τα «σπιρούνια», στο πλαίσιο της μεταγραφής του Γκάρεθ Μπέιλ, ήθελαν να προχωρήσουν στην παραχώρηση του Ντέλε Άλι, κάτι που βρήκε αρνητική την Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, οι ομάδες που τον θέλουν είναι πολλές, με μία από αυτές να δείχνει το πιο μεγάλο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με την «Telegraph», αυτή είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο γαλλικός σύλλογος έχει ξεκινήσεις τις διαπραγματεύσεις με τους λονδρέζους για την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού. Ο 24χρονος Άγγλος βρίσκεται στην Τότεναμ από το 2015 και μέχρι σήμερα έχει μετρήσει 223 παραστάσεις με απολογισμό 62 γκολ και 55 ασίστ.

Dele Alli has been offered to many clubs on last few days. #THFC want him out after signing Gareth Bale. Real Madrid refused to get him on loan as part of the deal. PSG are in talks with his agents and considering him [as per @JBurtTelegraph]. Other clubs also in the race.

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 20, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα