Κινδυνεύει με τιμωρία ο Γκιμπς-Γουάιτ της Γουλβς

00:25 13/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο μέσος της Γουλβς, Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ, αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο τιμωρίας από τον αγγλικό σύλλογο, καθώς είδαν το φως της δημοσιότητας εικόνες που τον δείχνουν να παραβιάζει τους κανόνες του lockdown.

Στο Snapchat «ανέβηκε» βίντεο που εμφανίζει τον 20χρονο διεθνή με την εθνική Ελπίδων ποδοσφαιριστή των «λύκων», να δίνει την περασμένη εβδομάδα το παρών μαζί με φίλους του σε συναυλία στο κέντρο του Λονδίνου.

Η Γουλβς ξεκαθάρισε πως θα λύσει εσωτερικά το θέμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τον Μάρτιο, ο Γκιμπς-Γουάιτ είχε προτρέψει τους 59.000 ακολούθους του στο Instagram να μείνουν σπίτι και «να κάνουν τα πάντα για να υποστηρίξουν το ιατρικό προσωπικό» στη μάχη που δίνει ενάντι στον Covid-19.

Πάντως, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League προχώρησε σε μια πρωτοποριακή κίνηση, καθώς εγκατέστησε στο προπονητικό της κέντρο σταθμό ελέγχου κορονοϊού για τους παίκτες της! Ο προπονητής Νούνο Εσπίριτο και οι παίκτες του – που επέστρεψαν στις προπονήσεις στο Κόμπτον – θα περνούν δύο φορές την εβδομάδα από το σταθμό ενώ καθημερινά θα ελέγχονται για συμπτώματα.

Ο σταθμός ελέγχου τοποθετήθηκε στο χώρο στάθμευσης του Κόμπτον και η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου ένα λεπτό. Η εγκατάσταση και χρήση του, είναι μέρος της συμφωνίας, ύψους 4 εκ. λιρών, μεταξύ της Premier League και εταιρείας που εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα