Κέρκυρα- ΠΑΣ Γιάννινα 0-4

O ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την τρίτη εκτός έδρας νίκη στην Super League 2, επικράτησε 4-0 της Κέρκυρας στην έδρα της τοπικής ομάδας και αποσπάστηκε στο +4 από τους διώκτες του στην κορυφή.

Το ματς για τους Ηπειρώτες είχε κριθεί από το πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με προβάδισμα τριών τερμάτων.

Μόλις στο 3΄ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο σκορ χάρη στην εκτέλεση φάουλ του Νάουμετς, με τον Ξύδα να γράφει το 2-0 μόλις στο 9ο λεπτό.

Ο Νάουμετς σημείωσε το δεύτερο δικό του γκολ

και τρίτο της ομάδας του, για το 3-0, «καθαρίζοντας» οριστικά την υπόθεση νίκη.

Το τελικό 4-0 για τον «Άγιαξ» της Ηπείρου, διαμόρφωσε και πάλι ο Ουκρανός άσος στο 92′ με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής, ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ-τρικ.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Ρ. Μπολάνο): Παγκράτης, Πιαστόπουλος, Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Ζερβόπουλος, Αμαραντίδης (46′ Νγκαν), Γεωργακόπουλος Π., Λεπενιώτης, Βασιλούδης, Μίσκο, Γεωργακόπουλος Κ. (72′ Πεδράο)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος (46′ Οικονομόπουλος), Σιόντης, Κάστρο (46′ Πίτου Γκαρσία), Ξύδας (73′ Ράντοβατς), Νάουμετς, Λέο, Κρίζμαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα