Κερδίζει, πάει κορυφή και ετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό

12:47 27/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ στραβοπάτησε απέναντι στην ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, έχει την ευκαιρία τη Δευτέρα (27/1) στην αναμέτρηση με την ομάδα του Βόλου να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας του Ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτό το «δώρο» που έγινε από τους ερυθρόλευκους θα πρέπει να συνδυαστεί με μια πολύ καλή εμφάνιση.

Το να πάρει μια ακόμα νίκη, με σβηστές τις μηχανές δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Αυτό το έργο το έχουμε δει πολλές φορές φέτος από τον ΠΑΟΚ. Ήρθε η στιγμή να βάλει και ποιότητα στο παιχνίδι του. Να «τρομάξει» τους αντιπάλους του, έστω κι αν ο αντίπαλος είναι ο Βόλος του Αχιλλέα Μπέου.

Μπορεί το πρωτάθλημα να φτάνει στο τέλος του, όμως τα ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ έρχονται και είναι αναμετρήσεις που θα κρίνουν το μέλλον της ομάδας στη διαδικασία του κυπέλλου, αλλά και στην ανάδειξη του φετινού πρωταθλητής. Κανένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ δεν θέλει να βλέπει την ομάδα του να δυσκολεύεται να κερδίσει τη Λαμία, τον Αστέρα Τρίπολης… Όταν το βλέπει συνέχεια αυτό είναι λογικό να ανησυχεί και να αναρωτιέται αν θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της. Ήρθε η στιγμή να αφυπνιστούν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Να αγωνιστούν με πάθος και αποφασιστικότητα όλα τα παιχνίδια και να μην υποτιμήσουν κανέναν αντίπαλο.

Αυτό ζήτησε και ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας Ιβάν Σαββίδης στην επαφή που είχε με το τεχνικό τιμ και τους αρχηγούς της ομάδας. Θέλω να είστε δυνατοί, να πιστεύετε στην ομάδα και τους εαυτούς σας. Εγώ είμαι εδώ και μην φοβάστε τίποτα. Περιμένω από εσάς να είστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια. Εσείς πρώτοι γνωρίζετε ποιες είναι οι δυνατότητες της ομάδας. Ξέρετε ότι πρέπει να υπάρξει βελτίωση στην εικόνα της ομάδας γιατί έρχονται τα παιχνίδια που θα κρίνουν τους στόχους». Θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές, αλλά και το τεχνικό τιμ να παραδειγματιστεί από την δυναμική που βγάζει η οικογένεια Σαββίδη. Ακούνε, διαβάζουν, το τι γίνεται και τις επιθέσεις που δέχεται ο πρόεδρος της ομάδας.

Όμως ποτέ δεν έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια, όποια κι αν ήταν η πρόκληση. Γιατί πολύ απλά πιστεύει στην ομάδα του και στις δυνατότητες της. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να δικαιώσετε τους κόπους και τις προσπάθειες αυτού του ανθρώπου. Κερδίζετε τον Βόλο και πάτε με χαμηλά τη μπάλα στις αναμετρήσεις που έρχονται με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα