Κέρδισε την ένσταση η Τρίγλια, παίρνει στα χαρτιά το ματς με τον Ασπρόπυργο

16:59 28/2/2020 - Πηγή: To10.gr

Δικαίωση για τον ΠΟ Τρίγλιας.

Η ομάδα της Χαλκιδικής είχε κάνει ένσταση για την εγκυρότητα του αγώνα με την Ένωση Ασπροπύργου στις 17 Ιανουαρίου. Το ματς είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 2-2, αλλά η Τρίγλια κατέθεσε ένσταση λόγω της συμμετοχής παίκτη του Ασπρόπυργου που δεν έπρεπε να παίξει.

Πιο συγκεκριμένα, η πειθαρχική επιτροπή της FIFA είχε επιβάλει απαγόρευση μεταγραφών στον αθηναϊκό σύλλογο, λόγω μίας οφειλής στον Φερνάρντο Αριέλ Μπραντάν από το 2009. Στο ματς της 17ης Ιανουαρίου λοιπόν, ο προπονητής του Ασπρόπυργου,

ο Βαζάκας χρησιμοποίησε τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή, Μιχάλη Φράγκο, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν τον αγώνα.

Αρχικά, στον Ασπρόπυργο επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ και όλα έδειχναν πως η υπόθεση θα κλείσει εκεί. Ωστόσο, επιβλήθηκε αυστηρότερη ποινή στον Ασπρόπυργο! Η Τρίγλια κατέθεσε ένσταση και δικαιώθηκε από το πειθαρχικό όργανο της 2ης και 3ης κατηγορίας, κατακυρώνοντας τον αγώνα με 3-0 υπέρ της Τρίγλιας και επιβάλλοντας αφαίρεση 3 βαθμών και πρόστιμο 4.000 ευρώ στον Ασπρόπυργο!

Αναλυτικά η απόφαση του πειθαρχικού οργάνου:

«ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα της 11ης Ιανουαρίου ανάμεσα στις ΠΑΕ ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ – ΠΑΕ ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ υπέρ της δεύτερης με σκορ 3-0, διατάσσει την αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος της Football League 2019-2020 για την ΠΑΕ ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ και της επιβάλλει παράλληλα χρηματική ποινή ύψους τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα