Κελεσίδης: «Ο Ολυμπιακός με νίκη τελειώνει το πρωτάθλημα»

11:10 23/2/2020 - Πηγή: To10.gr

Την άποψη πως αν ο Ολυμπιακός κερδίσει σήμερα τον ΠΑΟΚ θα τελειώσει η υπόθεση «τίτλος» εξέφρασε ο Παναγιώτης Κελεσίδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι αν καταφέρουν και φύγουν με διπλό από την Τούμπα, τότε πολύ δύσκολα θα χάσουν το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν παίξει σε μεγάλες ομάδες

στο εξωτερικό. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Στο γήπεδο θα κατέβουν οι ομάδες με έντεκα παίκτες, δεν πάει να λέει ο κόσμος ό,τι θέλει. Έχει και ο ΠΑΟΚ ποιοτική ομάδα και η έδρα θα παίξει το δικό της ρόλο. Η δική μου συμβουλή είναι να μη φοβηθούν. Όποια ομάδα πάει στην Τούμπα είναι διαφορετική η κατάσταση, αφού δέχεται γκολ ο ΠΑΟΚ και έχει αλλάξει η φιλοσοφία της ομάδας με τον Φερέιρα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να εκμεταλλευτεί την παραμικρή ευκαιρία, όπως έκανε η Άρσεναλ εδώ στο Καραϊσκάκη. Αν κερδίσει, θα πάει στους 5 βαθμούς η μεταξύ τους διαφορά και δύσκολα θα καλυφθεί αυτή η διαφορά. Μόνο με νίκη του Ολυμπιακού τελειώνει η διεκδίκηση του πρωταθλήματος», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος γκολκίπερ.

Για τους σημερινούς αθλητές και για τους τωρινούς τερματοφύλακες: «Σήμερα οι ποδοσφαιριστές είναι αθλητές. Τώρα μπορείς να δεχθείς γκολ από τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Τότε υπήρχε ο Σιδέρης και όλοι από εκείνον περιμέναμε να σκοράρει. Πρώτα από όλα είναι θράσος και τόλμη, από εκεί και πέρα πρέπει ο τερματοφύλακας να έχει τη δική του τακτική. Να ξέρει πότε θα κάνει το σωστό βήμα, να προλάβει τον αντίπαλο και να πάρει τις κατάλληλες αποστάσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα