Καβάνι : «Σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο και να ζήσω στην εξοχή»

22:42 6/10/2020 - Πηγή: To10.gr

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Dos de Punta» της Αργεντινής παραχώρησε ο Έντινσον Καβάνι μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός αποκάλυψε ότι έκανε και σκέψεις ακόμη και να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όταν έφυγε από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η υγεία της οικογένειάς σου προηγείται. Φυσικά και σκέφτηκα την ιδέα να εγκαταλείψω το ποδόσφαιρο. Είναι αλήθεια ότι εξέτασα αυτή την επιλογή και την πιθανότητα να σταματήσω να παίζω

και να εγκατασταθώ στην εξοχή, να αφιερώσω τον εαυτό μου στη ζωή στην ύπαιθρο. Υποφέραμε κατά την περίοδο του κορωνοϊού με την οικογένειά μου και την κοπέλα μου. Η αλήθεια είναι ότι ήταν άσχημο κυρίως για τον φόβο που προκάλεσε. Δόξα τω Θεώ αναρρώσαμε καλά, το ξεπεράσαμε και είμαστε εδώ τώρα.

Είναι φυσιολογικό να μπαίνει στο μυαλό σου η ανησυχία. Τα πρωταθλήματα είχαν αρχίσει και φυσικά, ήθελα να έχω ομάδα. Υπάρχουν πράγματα που δεν δίνονται γιατί δεν πρέπει να δίνονται. Είμαι της ιδέας ότι στη ζωή τα πράγματα έρχονται όταν πρέπει και κάποιες φορές, όσο πολύ κι αν θες κάτι, αν δεν είναι να γραφτό να συμβεί, δεν συμβαίνει.

Υπήρχε μεγάλη αβεβαιότητα και αγωνία. Οι μέρες άρχισαν να περνάνε και η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και όλοι ήθελαν να ξέρουν πού θα παίξω. Είμαι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είμαι χαρούμενος για την απόφαση που πήρα και τώρα θέλω μόνο να φορέσω τη φανέλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα