Καταγγελία της Ρέιντζερς για αντικανονικές πρακτικές στη ψηφοφορία των ομάδων

09:09 12/4/2020 - Πηγή: To10.gr

Με ανακοίνωσή της, η Ρέιντζερς καταγγέλλει τον γενικό διευθυντή της σκωτσέζικης Λίγκας, τον Νιλ Ντονκάστερ, για αντικανονικές πρακτικές που επηρέασαν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την φετινή σεζόν όπου στην Premiership το αποτέλεσμα ήταν 10 υπέρ της διακοπής και στέψης της Σέλτικ ως πρωταθλήτρια, 1 κατά και μία ομάδα δεν ψήφισε.

Η ομάδα της Γλασκώβης ζητήσει να ολοκληρωθεί η σεζόν και δεν συναινεί στην στέψη της Σέλτικ, με τη Ρέιντζερς να είναι στην δεύτερη θέση, με έναν αγώνα λιγότερο και 13 βαθμούς διαφορά από τους πρωταθλητές Σκωτίας

Στην ανακοίνωση

της η Ρειντζερς αναφέρει: «Έχουμε στα χέρια μας αποδείξεις, μέσω ενώ πληροφοριοδότη, ότι υπήρχαν σοβαρές αντικανονικές κινήσεις στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε η ψηφοφορία από την Λίγκα. Προσπαθήσαμε να το συζητήσουμε με τον γενικό διευθυντή, Νιλ Ντονκάστερ αλλά αρνήθηκε. Η SPFL μας απάντησε μέσω email στο οποίο γίνεται προσπάθεια να διαψεύσει και να απομακρύνει τις ανησυχίες μας. Αλλά δεν θα επιστρέψουμε σε κανέναν να μας κρατήσει σιωπηλούς. Πιστεύουμε ότι το καλό όλων των σκωτσέζικων ομάδων και των φιλάθλων, είναι να ενημερωθούν με λεπτομέρειες για τις αποδείξεις που έχουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα