Καρεμπέ: «Εχουμε δυνατό ρόστερ και ονειρευόμαστε μεγάλα πράγματα»

20:12 4/11/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και βαδίζει πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα, κοιτάζοντας στα μάτια τις μεγαλύτερες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου.

Το απέδειξε περίτρανα στο πρόσφατο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στο Καραϊσκάκη, όπου οι Ερυθρόλευκοι του Πέδρο Μαρτίνς πάλεψαν απέναντι σε ένα μεγαθήριο (2-3) και έκαναν περήφανους τους οπαδούς τους, που γέμισαν το φαληρικό γήπεδο.

Οι Πειραιώτες στοχεύουν ψηλά και με τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις στους αγώνες των ομίλων του Champions League

αποδεικνύουν ότι είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ στο δεύτερο τεύχος του On-line περιοδικού του Ολυμπιακού, όπου τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν μια δυνατή ομάδα και άπαντες στο μεγάλο λιμάνι ονειρεύονται μεγάλα πράγματα.

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πρέπει πάντα να είμαστε αισιόδοξοι και να ονειρευόμαστε μεγάλα πράγματα. Έτσι είμαι εγώ. Είμαι πάντα θετικός με την ομάδα και με το περιβάλλον στο οποίο ανήκω γιατί έχουμε ένα δυνατό ρόστερ, μια καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Έχουμε ταλέντο και πιστεύω πως αυτή η ομάδα δικαιούται κάτι μεγάλο. Για αυτό το είπα. Θα περιμένουμε, όμως είναι κάτι σημαντικό να σκεφτόμαστε έτσι και να χτίσουμε μια νοοτροπία και να εκπαιδεύσουμε την ομάδα μας να σκέφτεται έτσι».

Διαβάστε όλο το νέο τεύχος του περιοδικού του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα