Κάπου θα συναντηθούμε…

19:33 23/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Είχαμε δεν είχαμε, ασχολούμαστε όλοι μας με την φαρσοκωμωδία του τελικού Κυπέλλου. Την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση, προκειμένου να γράψει μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του, η ΕΠΟ με τον ορισμό της Ριζούπολης και την αναβολή του αγώνα του βάζει μεγάλα εμπόδια, πριν το ματς με τους Γουλβς.

Το τί έχει παιχτεί το έχετε διαβάσει αναλυτικά εδώ στο 10.gr, με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ των συναδέλφων, Αφορμή για το μπλοκ

στάθηκε, η τελευταία προσπάθεια των ανθρώπων της ΑΕΚ να πείσουν τον κόσμο ότι ο Ολυμπιακός φοβόταν να τους αντιμετωπίσει στη Ριζούπολη. Πώς προκύπτει αυτό, όταν την φετινή σεζόν σε τέσσερις αγώνες ο Ολυμπιακός μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία, ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.

Όπως δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί η ΕΠΟ, αφού ανέβαλε τον τελικό του Κυπέλλου, έπρεπε να συνεδριάσει (η αρμόδια επιτροπή) μετά από μία εβδομάδα. Τη Δευτέρα που μας πέρασε βγήκε η απόφαση, την προσεχή Δευτέρα θα συνεδριάσει προκειμένου να ορίσει το ματς!

Τί ακριβώς είχαν να κάνουν μια ολόκληρη εβδομάδα, δεν το γνωρίζω. Το σίγουρο είναι ότι με την καθυστέρηση αυτή χάθηκε πολύτιμος χρόνος, προκειμένου να βρεθεί λύση με τον τελικό. Την στιγμή μάλιστα που ο Ολυμπιακός δέχθηκε να παίξει στο ΟΑΚΑ και μάλιστα μέσω επιστολής ζήτησε από την ΑΕΚ να του απαντήσει, αν δέχεται να αγωνιστεί την Κυριακή. Απάντηση στην δεύτερη επιστολή δεν πήρε ποτέ. Και ούτε θα πάρει.

Στο δικό μου μυαλό, αυτός που δεν θέλει να αγωνιστεί είναι η ΑΕΚ. Βρήκε πάτημα την αναβολή, ρίχνει το… μπαλάκι στην ΕΠΟ. «Όποτε αυτή αποφασίσει» λένε χαρακτηριστικά, προφανώς γνωρίζοντας ότι η ομοσπονδία είναι έτοιμη να γράψει ιστορία με τον ορισμό του τελικού στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού, ότι ήταν να κάνει για την διεξαγωγή του αγώνα το έκανε. Πρότεινε μάλιστα ο τελικός να διεξαχθεί, είτε την προσεχή Τρίτη, είτε την Τετάρτη. Αυτή είναι η τελευταία ελπίδα να κλείσει η σεζόν την εβδομάδα που μας έρχεται, αλλά εκτιμώ ότι ούτε τότε θα γίνει. Το ματς θα διεξαχθεί με νέα ρόστερ και τον Ολυμπιακό να μην έχει χρόνο, ούτε για προετοιμασία, ούτε για διακοπές.

Η όλη ιστορία μου θύμισε το τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα με την Γλυκερία, όταν το 1990 τραγουδούσαν το «Κάπου θα συναντηθούμε». Αυτό είναι βέβαιο. Κι εκεί θα δούμε ποιος φοβάται. Μέχρι τότε, ο Ολυμπιακός έχει άλλες υποχρεώσεις, σαφώς πιο σημαντικές. Αρχικά τη μάχη με τους Άγγλους. Και εύχομαι να προκριθεί, να φτάσει και στον τελικό του Γιουρόπα, ο οποίος θα διεξαχθεί στην δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου. Στις 21 για την ακρίβεια. Και τότε να δώ, πότε θα ορίσουν τον τελικό του Κυπέλλου οι… φωστήρες. Ίσως τα Χριστούγεννα. Για να πηγαίνει ασορτί με το πνεύμα των ημερών…

Keywords
Τυχαία Θέματα