Καμία σοβαρότητα…

Η υπόθεση της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα, ενός μικρού ποσοστού για την ακρίβεια, εξελίσσεται εδώ και πολύ καιρό. Από το καλοκαίρι και τα πλέι οφ είχαν κατατεθεί προτάσεις για να γίνει πιλοτικά με κόσμο κάποιος αγώνας, είχαν γίνει συζητήσεις επί συζητήσεων ώστε να βρεθεί μια φόρμουλα και να μην έχουμε άδεια γήπεδα. Όπως για παράδειγμα έχουμε κόσμο, με αποστάσεις και όλα τα προβλεπόμενα στα θέατρα και στις συναυλίες για παράδειγμα έτσι να είχαμε και στα γήπεδα ποδοσφαίρου.

Η χθεσινή ανακοίνωση της Κυβέρνησης

για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα ξεκινώντας από το ματς του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ ήταν μια πολύ ευχάριστη είδηση για όλους όσους ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Ήταν ένα βήμα προς την επιστροφή στην κανονικότητα. Κάτι που περίμενε πολύ κόσμος, από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές έως βεβαίως τους φιλάθλους που δεν μπορούν να βρίσκονται εδώ και μήνες στα γήπεδα.

Μια απόφαση που όπως αναφέρω και στο ξεκίνημα πάρθηκε μετά από συνομιλίες και ζυμώσεις μηνών. Μια απόφαση που για να ανακοινωθεί είχε και την έγκριση των γιατρών. Και όμως ήρθαν οι σημερινές εξελίξεις για να ανατρέψουν τα πάντα και να «τραυματίσουν» την ίδια την μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει όλοι για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού. Με συγχωρείτε αλλά δεν υπάρχει καμία σοβαρότητα σε όσα συνέβησαν από χθες το απόγευμα έως σήμερα το πρωί. Με εντολή Μητσοτάκη, μας είπαν σήμερα, παραμένουν κλειστά τα γήπεδα. Δηλαδή χθες ο Πρωθυπουργός δεν ενημερώθηκε; Γιατί φτάσαμε σε αυτό το φιάσκο; Προσέξτε, εγώ δεν λέω καλώς ή κακώς μένουν κλειστά τας γήπεδα. Αυτή δεν είναι δικιά μου δουλειά.

Αν οι γιατροί θεωρούν ότι τα γήπεδα πρέπει να μείνουν κλειστά, να μείνουν κλειστά. Αν θεωρούν ότι μπορούν να ανοίξουν σε ένα μικρό ποσοστό για τον κόσμο, να ανοίξουν. Αλλά να ανοίγουν το απόγευμα της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης να κλείνουν γιατί αν άνοιγαν θα είχαμε πρόβλημα αυτό δεν έχει καμία απολύτως σοβαρότητα. Και στην προκειμένη περίπτωση την ευθύνη για αυτό το φιάσκο την έχουν οι ίδιοι οι άνθρωποι που δίνουν το «οκ» για όλα όσα έχουν να κάνουν με τον κορωνοιού. Τα Υπουργεία είχαν έτοιμο πλάνο αλλά τα πάντα θα έμπαιναν σε εφαρμογή μόνο με τα «οκ» των γιατρών. Το οποίο ήρθε αλλά για λίγες ώρες…

Υ.Γ. 20 Οκτωβρίου 2017 – 20 Οκτωβρίου 2020. Το10.gr ήρθε δυναμικά στην ζωή όλων μας και συνεχίζει, σεμνά και ταπεινά να προσφέρει στην ενημέρωση σας. Τρία χρόνια με το καλύτερο «10αρι» να είναι παντού και να μην αφήνει τίποτα στον… αέρα. Με ρεπορτάζ, άποψη, παρέμβαση για όλους και για όλα. Με την τεράστια στήριξη σας! Χρόνια μας πολλά λοιπόν, συνεχίζουμε…

Keywords
Τυχαία Θέματα