Καλή η τακτική αλλά με τέτοια «όπλα» 1.90

11:49 31/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Σοριάνο! Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός λύτρωσε χθες την Μπολόνια στις καθυστερήσεις και πλήρωσε τον άσο. Ένα παιχνίδι που η ομάδα του Σίνισα Μιχάιλοβιτς θα μπορούσε να έχει πάρει χωρίς άγχος αν είχε εκμεταλλευτεί κάποια από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε νωρίτερα.

Κανένας τίτλος δεν κρίθηκε την 2η αγωνιστική αλλά Γιουβέντους και Νάπολι θέλουν αμφότερες να αποκτήσουν από νωρίς βαθμολογικό αλλά και ψυχολογικό πλεονέκτημα στην συγκεκριμένη μάχη. Οι μπιανκονέρι δεν θα έχουν ούτε σήμερα τον Σάρι στον πάγκο αλλά το μεγάλο πρόβλημα ακούει στο όνομα Κιελίνι. Ο έμπειρος και σταθερά πιο αποτελεσματικός

κεντρικός αμυντικός θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα. Το ξαφνικό αυτό σοκ φέρνει βέβαια στην ενδεκάδα τον Ντε Λιχτ, για τον οποίο η Μεγάλη Κυρία ξόδεψε πολλά εκατομμύρια ευρώ αλλά η θέση του στόπερ απαιτεί την εμπειρία και την καθοδήγηση του Κιελίνι. Πιστεύω ότι θα φανεί στην διάρκεια της σεζόν η μεγάλη αυτή απώλεια, ίσως και απόψε. Οι παρτενοπέι πέτυχαν 4 γκολ σε ένα φλεγόμενο Αρτέμιο Φράνκι και είναι η ομάδα που πριν από δύο χρόνια νίκησε για τελευταία φορά την Γιουβέντους στο Αλιάνζ Στάντιουμ. Φέτος το πιστεύουν περισσότερο στον ιταλικό Νότο και ταξίδεψαν στο Τορίνο αποφασισμένοι να στείλουν μήνυμα.

Είναι σίγουρα και παιχνίδι τακτικής αλλά με τα «όπλα» που διαθέτουν οι δύο ομάδες θα δούμε αρκετές φάσεις και γιατί όχι και γκολ. Σε κάθε περίπτωση το αμφίσκορο πληρώνει πολύ καλά.

Στην Serie B η Κρεμονέζε μπήκε δυνατά σε ένα πρωτάθλημα που έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Το διπλό επί της Βενέτσια ήταν μάλιστα συνέχεια της διπλής πρόκρισης στο Κύπελλο επί των Βίρτους Φρανκαβίλα και Ελλάς Βερόνα. Η Βίρτους Εντέλα επίσης είχε ιδανική πρεμιέρα, επικρατώντας 1-0 της Λιβόρνο σε μία πρόωρη μάχη για την παραμονή. Χωρίς άγχος στο Τζιοβάνι Τζίνι οι φιλοξενούμενοι αλλά δύσκολα θα αντέξουν στην έντονη πίεση που θα δεχθούν.

Τραπάνι και Βενέτσια ηττήθηκαν την περασμένη εβδομάδα αλλά δεν έπεσαν αμαχητί. Η νεοφώτιστη στάθηκε πολύ καλά στην έδρα της Άσκολι πριν το αυτογκόλ στο 83ο λεπτό, η δε Βενέτσια επίσης πάλεψε για την ισοπαλία απέναντι στην ενισχυμένη Κρεμονέζε. Θα είναι προσεκτικές και οι δύο σήμερα και πιθανό να πάρουν τον πρώτο φετινό βαθμό τους.

Η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε 8 γκολ στις δύο πρώτες εκτός έδρας αναμετρήσεις της με τις Γουέστ Χαμ και Μπόρνμουθ. Θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα στον εντός έδρας αγώνα με την Τότεναμ. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και η Μπράιτον δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Πάμε για τουλάχιστον 3-0, δεν αποκλείεται να ανοίξει κι άλλο το σκορ αν η ομάδα του Γουαρδιόλα έχει κέφια. Αγουέρο και Στέρλινγκ πάντως το διασκεδάζουν έως τώρα.

Ομάδα με μεγάλες δυνατότητες η Γουέστ Χαμ, ανέβασε ψυχολογία μετά το διπλό επί της Γουότφορντ αλλά και το διπλό επί της Νιούπορτ για το Λιγκ Καπ. Η ενθουσιώδης Νόργουιτς του φορμαρισμένου Πούκι δεν είναι εύκολο αντίπαλος αλλά τα «σφυριά» είναι έτοιμα για την πρώτη εντός έδρας νίκη.

Έχει βρει ρυθμό η Νότιγχαμ, χτίζει μομέντουμ και όλα δείχνουν πως θα πάει στην διακοπή των πρωταθλημάτων με τρεις σερί νίκες και αήττητο επτά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Μετά το διπλό επί της Φούλαμ ακολούθησε το εμφατικό 3-0 επί της Ντέρμπι στο Σίτι Γκράουντ για το Λιγκ Καπ και σήμερα παίρνει σειρά η Πρέστον. Η ομάδα του Νιλ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι είχε συνεχείς αγώνες στο Ντίπντεϊλ και πανηγύρισε δύο σερί νίκες επί των Στόουκ και Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο πρωτάθλημα και άλλη μία στα πέναλτι επί της Χαλ για το Λιγκ Καπ. Ως φιλοξενούμενη ωστόσο μετρά 6 σερί ήττες σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ και εκτιμώ ότι θα γίνουν 7.

Πηγή: bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα