Και οι ομογενείς στηρίζουν το PAO Alive

08:25 1/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Η κινητοποίηση στον Παναθηναϊκό σχετικά με το κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το PAO συνεχίζεται και με την συνδρομή των ομογενών.

Ο πρόεδρος του Panatha USA, Βλάσης Αναστασίου, μίλησε στην εφημερίδα «η Πράσινη» και δήλωσε πως ο κόσμος του συλλόγου στην Αμερική έχει διάθεση να προσφέρει, αρκεί να πεισθεί ότι πρόκειται για μία σοβαρή προσπάθεια .

Αναλυτικά:

«Σίγουρα ως Παναθηναϊκοί και ομογενείς υποστηρίζουμε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται γιατί ο σκοπός είναι η διατήρηση

στην κορυφή όλων των τμημάτων του συλλόγου. Μέσα στην κρίση του συλλόγου μας φαίνεται ότι η προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι η μόνη λύση για ένα καλύτερο και υγιές «πράσινο» αύριο. Ο κόσμος έχει διάθεση να βοηθήσει αλλά χρειάζεται σοβαρή προσπάθεια να πεισθεί γιατί στο παρελθόν έχουμε βοηθήσει χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

Όπως η ομογένεια ζητά ψήφο στις βουλευτικές εκλογές και ακούμε μόνο υποσχέσεις έτσι και τώρα ο οπαδός θέλει να είναι κοντά στην ομάδα και να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην υπερπροσπάθεια που γίνεται» τόνισε μεταξύ άλλων ο Βλάσης Αναστασίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα