Και η Λίβερπουλ για Τσιμίκα!

17:46 12/4/2020 - Πηγή: To10.gr

Πληθαίνουν συνεχώς οι μνηστήρες για τον Κώστα Τσιμίκα, με το όνομα του Ελληνα μπακ να φιγουράρει σε περίοπτη θέση στα δημοσιεύματα των ξένων ΜΜΕ.

Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ από την Αγγλία, εκτός από την Λέστερ και την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον 24χρονο μπακ του Ολυμπιακού ενδιαφέρεται επίσης και η Λίβερπουλ! Οι Ρεντς έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του αριστερού μπακ των Πειραιωτών και παρακολουθούν στενά την υπόθεσή

του.

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στις μάχες με την Αρσεναλ για το Europa League, αλλά και στα παιχνίδια με την Τότεναμ για το Champions League και φυσικά οι εξαιρετικές εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους παράγοντες της Λίβερπουλ. Οι άνθρωποι της ομάδας του Μερσεϊσάιντ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, εξετάζουν μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστής, την περίπτωσή του Τσιμίκα, όπως επίσης και του Ουσεϊνού Μπα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού φέρονται να έχουν τραβήξει πάνω τους τα βλέμματα των Reds, με τα δημοσιεύματα να τους βάζουν στη μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών Ευρώπης και σύντομα πρωταθλητών Αγγλίας. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι οι Βρετανοί στα δημοσιεύματά τους αναφέρουν ότι ο Τσιμίκας κοστολογείται στα 22 εκατ. λίρες!

Οι τρεις ομάδες που αναφέραμε, ωστόσο, δεν είναι οι μοναδικές που ενδιαφέρονται για τον Κώστα Τσιμίκα. Η λίστα με τους υποψήφιους μνηστήρες για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού μεγαλώνει συνεχώς. Τις τελευταίες ώρες εκτός από την Λίβερπουλ, στην κούρσα για την απόκτησή του προστέθηκαν επίσης οι Ρέιντζερς, Λιλ, Φενερμπαχτσέ, Γαλατάσαραϊ και Πόρτο. Φυσικά, στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Τσιμίκα υπάρχουν πάντα οι ιταλικές Νάπολι και Ιντερ, με τους Παρτενοπέι να έχουν το όνομά του στην πρώτη θέση της μεταγραφικής τους λίστας.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι μεγάλο και είναι δεδομένο πως όσο περνάνε οι μέρες οι ομάδες θα δείχνουν όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Τσιμίκα. Οποια ομάδα θέλει, όμως, να τον αποκτήσει θα πρέπει πρώτα να καλύψει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι πουλάνε, αλλά στη σωστή τιμή. Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Τσιμίκα με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, ενώ ο  24χρονος μπακ πριν διακοπούν οι διοργανώσεις, είχε πραγματοποιήσει 37 συμμετοχές με 7 ασίστ σε 3.287 λεπτά συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα