Ιστμπουρν: Μάχη με την Κόντα η Σάκκαρη με φόντο τους «16»

00:52 25/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Την Τζο Κόντα με στόχο την πρόκρισή στους «16» του τουρνουά που διεξάγεται στο Ιστμπουρν θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Τρίτης στις 15:30 περίπου ώρα Ελλάδας η Μαρία Σάκκαρη.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα αναμετρηθούν οι δύο τενίστριες, με την προϊστορία να είναι μοιρασμένη. Η Βρετανίδα τενίστρια είχε κερδίσει στον πρώτο αγώνα που έδωσαν οι δύο αθλήτριες στο Γουίμπλεντον το 2017 με 2-0 σετ, ενώ η Ελληνίδα

τενίστρια επικράτησε πριν από λίγες εβδομάδες στον τελικό που έγινε στο Ραμπάτ με 2-1 σετ.

Μάλιστα, απέναντι στην Κόντα η Σάκκαρη κατέκτησε τον πρώτο WTA τίτλο στην καριέρα της. Το έργο της Μαρίας, πάντως, αυτή τη φορά θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς η τενίστρια από την Μεγάλη Βρετανία είναι πολύ φορμαρισμένη και προέρχεται από σπουδαίες εμφανίσεις και μεγάλες νίκες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στο Νο.32 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ η αντίπαλός της είναι στο Νο.19. Η νικήτρια θα έπαιζε πιθανότατα με το Νο.1 του κόσμου, Ασλεϊ Μπάρτι, αλλά η τενίστρια από την Αυστραλία απέσυρε τη συμμετοχή της. Ως εκ τούτου, η νικήτρια θα αντιμετωπίσει την Ονς Τζαμπέρ από την Τυνησία, που περνάει bye στον τρίτο γύρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα