Η υπόκλιση του Παγδατή στους αληθινούς ήρωες (pic)

20:22 6/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Την έμπρακτη στήριξή του στους γιατρούς και τους νοσηλευτές, που παλεύουν καθημερινά απέναντι στον Covid-19, έδειξε ο Μάρκος Παγδατής.

Ο πρώην τενίστας επισκέφθηκε μαζί με τη σύζυγό του, Καρολίνα, το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και ευχαρίστησαν το νοσηλευτικό προσωπικό για τον αγώνα που δίνουν απέναντι στον κορωνοϊό.

Μάλιστα, ο Κύπριος, που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στο παγκόσμιο τένις, έκανε και δωρεά, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι βρίσκεται δίπλα στους αληθινούς ήρωες της εποχής μας.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνησή μου που βρίσκομαι

κοντά σας. Είστε οι πολεμιστές της πρώτης γραμμής που με κίνδυνο ακόμα και τις ζωές σας, δώσατε μια μοναδική μάχη για να έχουμε όλοι την υγεία μας. Εγώ, η Καρολίνα και τα παιδιά μας, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ. Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε σήμερα εδώ.

Να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και να προσφέρουμε ένα συμβολικό ποσό για ενίσχυση των προσπαθειών σας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα Cinnabon Cyprus και το χορηγό μου markets.com, που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

It was an honour to express our Gratitude to the Front line staff at The General Hospital of Limassol, for all those who were working and being at risk doing their jobs, while we stay safe and healthy at home. From myself, Karolin and our family we want to express our heartfelt gratitude. We have come to personally give our THANKS and offer a donation to serve your cause. I also want to thank @cinnaboncyprus for their offerings and my Sponsor @marketsdotcom for who responded so positively to donate and expressing appreciation. @karolinasprembaghdatis “Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση μου που βρίσκομαι κοντά σας. Είστε οι πολεμιστές της πρώτης γραμμής που με κίνδυνο ακόμα και τις ζωές σας δώσατε μια μοναδική μάχη για να έχουμε όλοι την υγεία μας. Εγώ η Καρολίνα και τα παιδιά μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ. Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε σήμερα εδώ. Να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και να προσφέρουμε ένα συμβολικό ποσό για ενίσχυση των προσπαθειών σας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα Cinnabon Cyprus και τον χορηγό μου markets.com που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα μου.” Μάρκος & Καρολίνα Παγδατή . . . . #covid19 #coronavirus #appreciationpost #gratitude @limassol_hospital

A post shared by Marcos B a g h d a t i s (@baghdatis_official) on Jun 4, 2020 at 9:06am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα