Η Σεβίλλη «έκλεισε» τον ‘Ολιβερ Τόρες

13:38 15/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Η Σεβίλλη συνεχίζει να κινείται δυναμικά στο θερινό μεταγραφικό παζάρι, ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του Όλιβερ Τόρες από την Πόρτο, έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ. Ο τεχνικός διευθυντής των Ανδαλουσιανών, Μόντσι, είχε προαναγγείλει μέσα στην εβδομάδα ότι ο Φερνάντο δεν θα ήταν η τελευταία προσθήκη των «νερβιονένσες», επιθυμώντας να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας.

Σύμφωνα με τη «Marca», η Σεβίλλη αντάλλαξε όλα τα απαραίτητα έγγραφα με την πλευρά της Πόρτο και ο Όλιβερ αναμένεται να ταξιδέψει αυτή την εβδομάδα στην Ισπανία για να περάσει από

ιατρικές εξετάσεις. Στη συνέχεια, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται η ομάδα για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Ισπανός μέσος αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού των Σεβιγιάνων, Ζουλιέν Λοπετέγκι, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον ποδοσφαιριστή στην Πόρτο τη σεζόν 2014- 2015 αλλά και στην U-19 της Εθνικής Ισπανίας.

Ο 24χρονος αγωνίζεται στους «δράκους» από το 2014, αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα, μιας και το 2015 είχε παραχωρηθεί για ένα χρόνο δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Την περσινή σεζόν, ο Τόρες πραγματοποίησε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους  «δράκους», μετρώντας δύο γκολ και έξι ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα