Η Σερβία θέλει και επίσημα Ευρωλίγκα και Eurocup

12:44 1/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Ακόμα δεν υπάρχει εξέλιξη για το οτιδήποτε. Δεν έχουμε αγώνες και τα πάντα είναι στον αέρα αναφορικά με τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις στα περισσότερα σπορ. Η Ευρωλίγκα έχει δημιουργήσει κάποια πλάνα για την επόμενη μέρα της, με ένα από αυτά να εμπλέκει και την Ελλάδα, την Σερβία και την Λιθουανία.

Στην Σερβία, και όπως αναφέρει το Blic, ο Γκόραν Σέβιτς, δήμαρχος του Βελιγραδίου, εξέφρασε ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση της τελικής φάσης της διοργάνωσης εκεί.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Σέρβοι θέλουν και την τελική φάση του Εurocup.

Ο Βέσιτς είπε: «Είναι αλήθεια πως έστειλα επιστολή στην Ευρωλίγκα για λογαριασμό του Βελιγραδίου. Οπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες  της προσφοράς μας γιατί είναι μία μυστική συνεργασία.  Ανταγωνιζόμαστε με πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που είναι πλουσιότερες από εμάς. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερο και ασφαλέστερο μέρος στην Ευρώπη για τη διοργάνωση ενός τέτοιου event από το Βελιγράδι. Με εξαίρεση τους αγώνες ποδοσφαίρου, ο τελικός της Ευρωλίγκας θα είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο φέτος. Ωστόσο, η επιλογή της πόλης που θα πραγματοποιήσει την τελική φάση θα επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες που εξαρτώνται από την επιδημία του ιού COVID-19. Θα παλέψουμε και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να επιλεχθεί το Βελιγράδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα