Η «καυτή» κοπέλα του Φλάβιο Μπριατόρε είναι μισό αιώνα νεότερη! (pics)

12:30 4/11/2019 - Πηγή: To10.gr

O Φλάβιο Μπριατόρε είναι αναμφίβολα μια από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες στον χώρο της Formula 1, όντας επί πολλά χρόνια εκτελεστικός διευθυντής της Renault.

Πλέον ο Μπριατόρε έχει σταματήσει από τον χώρο και ασχολείται με την προσωπική του ζωή όπου φαίνεται μάλιστα να τα πηγαίνει περίφημα.

Ο Ιταλός είναι και πάλι ερωτευμένος, όμως αυτή τη φορά έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Είναι σε σχέση εδώ και λίγους μήνες με την Μπενετέντα Μπόσι, φοιτήτρια του δικαίου στο πανεπιστήμιο του Μιλάνου, η οποία είναι μόλις 20 ετών.

Ναι, καλά ακούσατε. Ο Μπριατόρε είναι 49 χρόνια μεγαλύτερος, αφού έχει κλεισμένα τα 69 χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπόσι έχει περισσότερους από 30.000 ακόλουθους στο Instagram, αλλά έχει κλείσει το προφίλ της και το κοινό δεν μπορεί να έχει πρόσβαση για να δει τις φωτογραφίες της.

Ο Ιταλός επιχειρηματίας είχε προσκαλέσει τη νέα του κατάκτηση σε ένα ταξίδι στο Μόντε Κάρλο, αλλά και στη Ρώμη και την Κένυα και φαίνεται να είναι μαζί, όμως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν η σχέση θα εδραιωθεί. Ο Μπριατόρε είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες σχέσεις του αφού στο παρελθόν ήταν μαζί με την Ελιζαμπέτα Γκρεγκοράτσι αλλά και με το πασίγνωστο μοντέλο, τη Χάιντ Κλουμ.

Δείτε την «καυτή» 20χρονη:

Keywords
Τυχαία Θέματα